+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.401 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Julia Ormond / Džulija Ormond

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Julia Ormond / Džulija Ormond

    IMDb



    Julia Karin Ormond, rođena 4. januara 1965. godine je engleska glumica, najpoznatija po glavnim ženskim ulogama u holivudskim filmovima sredinom 1990-ih kao što su Legende o jeseni, Prvi vitez i Sabrina. Prije toga je imala zapažen nastup u kontroverznom filmu The Baby of Mâcon, a za ulogu u TV-filmu Temple Grandin je nagrađena nagradom Emmy.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Traffik (1989– )
    2. Capital City (1989–1990)
    3. Ruth Rendell Mysteries (1987– )
    4. Young Catherine (1991)
    5. Stalin (1992)
    6. The Baby of Mâcon (1993)
    7. Nostradamus (1994)
    8. Captives (1994)
    9. Legends of the Fall (1994)
    10. First Knight (1995)
    11. Sabrina (1995)
    12. Smilla's Sense of Snow (1997)
    13. Sibirskiy tsiryulnik Sibirski berberin (1998)
    14. Animal Farm (1999)
    15. The Prime Gig (2000)
    16. Varian's War (2001)
    17. Resistance (2003)
    18. Iron Jawed Angels (2004)
    19. Beach Girls (2005– )
    20. The Way (2006)
    21. Inland Empire (2006)
    22. Mr. and Mrs. Smith (2007)
    23. I Know Who Killed Me (2007)
    24. Surveillance (2008)
    25. Che: Part One (2008)
    26. Kit Kittredge: An American Girl (2008)
    27. La conjura de El Escorial / The Conspiracy (2008)
    28. The Curious Case of Benjamin Button (2008)
    29. CSI: NY (2004–2013)
    30. The Wronged Man (2010)
    31. Temple Grandin (2010)
    32. Nurse Jackie (2009–2015)
    33. The Music Never Stopped (2011)
    34. The Green (2011)
    35. Albatross (2011)
    36. Law & Order: Criminal Intent (2001–2011)
    37. My Week with Marilyn (2011)
    38. Chained (2012)
    39. The East (2013)
    40. Exploding Sun (2013)
    41. Witches of East End (2013–2014)
    42. Mad Men (2007–2015)
    43. Mary (2016)
    44. Rememory (2017)
    45. Incorporated (2016–2017)
    46. Tour de Pharmacy (2017)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 10:51. Razlog: Ažurirana lista filmova.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1