+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.772
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.472 puta u 4.406 postova
    Moć reputacije
    599

    Alessandra Mastronardi / Alesandra Mastronardi

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Alessandra Mastronardi / Alesandra Mastronardi

    IMDb



    Alessandra Mastronardi (Napulj, 18. februar 1986. godine) je italijanska glumica. 2012 godine glumila je u seriji Titanic: Blood and Steel kao Sofia Silvestri.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Un prete tra noi (1997– )
    2. Il manoscritto di Van Hecken (1999)
    3. Un medico in famiglia (1998– )
    4. Cose che si dicono al buio (2004)
    5. Il veterinario (2005)
    6. La bestia nel cuore (2005)
    7. Il grande Torino (2005)
    8. Don Matteo (2000– )
    9. Prova a volare (2007)
    10. Non smettere di sognare (2009)
    11. Sotto il cielo di Roma (2010)
    12. Romanzo criminale - La serie (2008–2010)
    13. Atelier Fontana - Le sorelle della moda (2011)
    14. Il fidanzamento di mia madre (2011)
    15. La certosa di Parma (2012)
    16. To Rome with Love (2012)
    17. Titanic: Blood and Steel (2012– )
    18. I Cesaroni (2006– )
    19. AmeriQua (2013)
    20. L'ultima ruota del carro (2013)
    21. Romeo and Juliet (2014– )
    22. Amici come noi (2014)
    23. Un'altra storia (2014)
    24. Ogni maledetto Natale (2014)
    25. Life (2015)
    26. The Tourist (2015)
    27. Framed (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 20.08.2018 u 13:13.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 02:57.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1