+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.399 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Kate Winslet / Kejt Vinslet

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Kate Winslet / Kejt Vinslet

    IMDb



    Kejt Elizabet Vinslet (engl. Kate Elizabeth Winslet) je britanska filmska i televizijska glumica, rođena 5. oktobra 1975. godine u Redingu, (Engleska). Prvu ulogu dobila je 1991. u TV-serijalu Dark Season, a 1994. debitovala je na filmu u Nebeskim stvorenjima. Pažnju filmskih kritičara privukla je zahvaljujući romantičnoj drami Razum i osećajnost, a publike ulogom Rouz u kultnom istorijskom spektaklu Titanik. Ostali poznati filmovi u kojima je glumila su Ajris, Večni sjaj besprekornog uma, U potrazi za Nedođijom, Intimne stvari i Revolucionarni put.

    Vinsletova je 2008. za ulogu u filmu Čitač dobila nagradu BAFTA, Zlatni globus i Oskar za najbolju glavnu glumicu. To joj je bila šesta po redu u karijeri nominacija za Oskar, te se Kejt smatra najnagrađivanijom glumicom mlađe generacije. Za ulogu u mini-seriji Mildred Pirs iz 2011. Vinsletova je nagrađena Emijem za najbolju glavnu glumicu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Shrinks (1991– )
    2. Dark Season (1991– )
    3. Anglo Saxon Attitudes (1992– )
    4. Casualty (1986– )
    5. Get Back (1992–1993)
    6. Heavenly Creatures (1994)
    7. A Kid in King Arthur's Court (1995)
    8. Sense and Sensibility (1995)
    9. Jude (1996)
    10. Hamlet (1996)
    11. Titanic (1997)
    12. Hideous Kinky (1998)
    13. Holy Smoke (1999)
    14. Faeries (1999)
    15. Quills (2000)
    16. Enigma (2001)
    17. Christmas Carol: The Movie (2001)
    18. Iris (2001)
    19. Plunge: The Movie (2003)
    20. The Life of David Gale (2003)
    21. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
    22. Pride (2004)
    23. Finding Neverland (2004)
    24. Extras (2005–2007)
    25. Romance & Cigarettes (2005)
    26. Little Children (2006)
    27. All the King's Men (2006)
    28. Flushed Away (2006)
    29. The Holiday (2006)
    30. Le renard et l'enfant (2007)
    31. The Reader (2008)
    32. Revolutionary Road (2008)
    33. Mildred Pierce (2011– )
    34. Carnage (2011)
    35. Contagion (2011)
    36. Movie 43 (2013)
    37. Labor Day (2013)
    38. Divergent (2014)
    39. A Little Chaos (2014)
    40. Insurgent (2015)
    41. Steve Jobs (2015)
    42. The Dressmaker (2015)
    43. Triple 9 (2016)
    44. Collateral Beauty (2016)
    45. Buttons (2016)
    46. Meari to majo no hana / Mary and the Witch's Flower (2017)
    47. The Mountain Between Us (2017)
    48. Wonder Wheel (2017)
    49. Naya Legend of the Golden Dolphin (2019)
    50. Moominvalley (2019– )
    51. Avatar 2 (2020)
    Izmenjeno od: lisani; 12.04.2018 u 11:35.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1