+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.401 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    David James Elliott / Dejvid Džejms Eliot

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    David James Elliott / Dejvid Džejms Eliot

    IMDb



    David James Elliott (rođen David William Smith 21. septembra 1960. u Milton, Ontario, Canada) je glumac rođen u Kanadi, imao je glavnu ulogu u TV seriji JAG od 1995. do 2005., kao glavni lik Harmon Rabb Jr..

    Dok je bio teenager bio je član benda, napušta Milton District High School na zadnjoj godini kako bi slijedio svoj san da postane rock zvijezda. S 19 godina ipak uviđa da se to neće obistiniti i vraća se kako bi završio školovanje.

    Nakon završene srednje škole, Smith upisuje Ryerson Polytechnic University u Torontu, Canada, i odlazi na audiciju za Stratford Shakespearean Festival u Ontario i biva primljen kao član Mlade Skupine (Young Company).

    Nakon toga seli se u Los Angeles gdje mijenja ime u David James Elliott jer je vidio da već postoji glumac s imenom David Smith. Pojavljuje se u filmu Police Academy 3: Back in Training 1986., i nakon toga u TV seriji Street Legal, Knots Landing kao Bill Nolan, i u The Untouchables 1993. kao Agent Paul Robbins. Slijedeće godine Elliott se više puta pojavljuje u hit seriji Melrose Place, glumeći "Terry Parsonsa", i gostuje u epizodi Seinfeld, kao nosač namještaja koji se protivi pobačaju.

    Oženjen je glumicom Nanci Chambers rođenom u Kanadi, koja se također pojavljuje u JAG-u kao ambiciozna "Lt. Loren Singer", i s njom ima kći, Stephanie (rođenu 1993.), i sina, Wyatta (rođenog 2003).

    David and Nanci postali su građani S.A.D.-a prije nekoliko godina jer im je oboje djece rođeno tamo.

    On je nedavno bio glavni glumac u kanadskom filmu The Man Who Lost Himself, snimljenom prema istinitoj priči Terry Evanshen. Nanci Chambers se u istom filmu pojavljuje kao doktorica.

    U listopadu 2006., Elliott se pridružuje ekipi drameske TV serije Close to Home kao Assistant District Attorney James Conlon.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Campbells (1986–1990)
    2. Police Academy 3: Back in Training (1986)
    3. The Climb (1986)
    4. Adderly (1986–1988)
    5. Mariah (1987– )
    6. The Big Town (1987)
    7. Captain Power and the Soldiers of the Future (1987–1988)
    8. Night Friend (1988)
    9. Alfred Hitchcock Presents (1985–1989)
    10. The Hitchhiker (1983–1991)
    11. China Beach (1988–1991)
    12. Over My Dead Body (1990–1991)
    13. Her Wicked Ways (1991)
    14. Fly by Night (1991– )
    15. The Hidden Room (1991–1993)
    16. Street Legal (1987–1994)
    17. Doogie Howser, M.D. (1989–1993)
    18. Dark Justice (1991–1993)
    19. Knots Landing (1979–1993)
    20. Golden Gate (1994)
    21. The Untouchables (1993–1994)
    22. Seinfeld (1989–1998)
    23. Melrose Place (1992–1999)
    24. Big Dreams & Broken Hearts: The Dottie West Story (1995)
    25. Degree of Guilt (1995)
    26. Holiday Affair (1996)
    27. Clockwatchers (1997)
    28. Hercules (1998–1999)
    29. Maggie Winters (1998–1999)
    30. MADtv (1995–2009)
    31. Stanley's Gig (2000)
    32. Buzz Lightyear of Star Command (2000–2001)
    33. Dodson's Journey (2001)
    34. The Shrink Is In (2001)
    35. Yes, Dear (2000–2006)
    36. Code 11-14 (2003)
    37. JAG (1995–2005)
    38. The Man Who Lost Himself (2005)
    39. Sixty Minute Man (2006)
    40. Medium (2005–2011)
    41. Close to Home (2005–2007)
    42. Teenage Mutant Ninja Turtles (2003– )
    43. Love Sick: Secrets of a Sex Addict (2008)
    44. The Rainbow Tribe (2008)
    45. The Guard (2008– )
    46. Impact (2009– )
    47. Gooby (2009)
    48. Knights of Bloodsteel (2009– )
    49. The Storm (2009– )
    50. Dad's Home (2010)
    51. Confined (2010)
    52. Scoundrels (2010– )
    53. Terror Trap (2010)
    54. CSI: NY (2004–2013)
    55. Truth Be Told (2011)
    56. GCB (2012)
    57. Dragon's Rage (2012)
    58. Rufus (2012)
    59. Exploding Sun (2013)
    60. Mad Men (2007–2015)
    61. Stranded (2014)
    62. Here's Your Damn Family (2014– )
    63. Scorpion (2014– )
    64. Battle Scars (2015)
    65. Trumbo (2015)
    66. Camera Store (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 17.09.2018 u 11:30.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1