+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Michael Ealy / Majkl Ejli

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Michael Ealy / Majkl Ejli

    IMDb



    Michael Brown (rođen 3. avgust 1973), profesionalno poznat kao Michael Ealy, je američki glumac. On je možda najpoznatiji po svojim ulogama u Barbershop (2002), i u njegov nastavak Barbershop 2: Back in Business (2004), 2 Fast 2 Furious (2003), Their Eyes Were Watching God (2005), Seven Pounds (2008), For Colored Girls (2010), i Underworld: Awakening (2012).

    Pojavljivao se u dosta serija, a 2013 godine dobija ulogu u novoj FOX-ovoj seriji Almost Human kao Dorian.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Metropolis (2000)
    2. Law & Order (1990–2010)
    3. Madigan Men (2000– )
    4. The Lush Life (2000)
    5. Soul Food (2000–2004)
    6. Kissing Jessica Stein (2001)
    7. Bad Company (2002)
    8. Barbershop (2002)
    9. ER (1994–2009)
    10. Justice (2003)
    11. 2 Fast 2 Furious (2003)
    12. November (2004)
    13. Never Die Alone (2004)
    14. Barbershop 2: Back in Business (2004)
    15. Their Eyes Were Watching God (2005)
    16. Jellysmoke (2005)
    17. Sleeper Cell (2005– )
    18. Put It in a Book (2007)
    19. Suspect (2007)
    20. Miracle at St. Anna (2008)
    21. Seven Pounds (2008)
    22. Hawthorne (2009–2011)
    23. Flashforward (2009–2010)
    24. Takers (2010)
    25. For Colored Girls (2010)
    26. The Good Wife (2009– )
    27. Californication (2007–2014)
    28. Margaret (2011)
    29. Underworld: Awakening (2012)
    30. Think Like a Man (2012)
    31. Common Law (2012)
    32. Unconditional (2012)
    33. The Signal (2013)
    34. Last Vegas (2013)
    35. About Last Night (2014)
    36. Almost Human (2013–2014)
    37. Think Like a Man Too (2014)
    38. The Following (2013–2015)
    39. The Perfect Guy (2015)
    40. Secrets and Lies (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:32.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:18.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1