+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Matt Bomer / Met Bomer

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Matt Bomer / Met Bomer

    IMDb



    Matthew Staton "Matt" Bomer, rođen 11. oktobra 1977. godine je američki filmski, pozorišni i televizijski glumac, najpoznatiji po ulozi u seriji “White Collar” koja je imala premijeru 2009. godine. Nakon tv debija u ostvarenju “Guiding Light” 2011. godine, postao je zapažen.

    Nakon diplomiranaj na Carnegie Mellon University's School of Drama 2000. godine, preselio se u Njujork i radio na sceni sve dok nije dobio manju ulogu Ian-a Kipling-a u ostvarenju “All My Children”, dnevnoj tv sapunici ABC televizije.

    U oktobru 2011. godine, igrao je u SF trileru “In Time”. Imao je ulogu čoveka od 105. godina po imenu Henry Hamilton, koji je dao svoje “vreme” Justin-u Timberlake-u pre nego što je počinio samoubistvo i započeo čitavu radnju samog filma.

    Bomer je u ljubavnoj vezi sa publicistkinjom Simon Halls. Dobili su i 3 surogat sina, od kojih su dvojica blizanci. Bomer se javno oglasio kao gej februara 2012. godine.

    Bomer je dobar prijatelj od srednje škole sa: Lee-jem Pace-om i Lynn Collins.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. All My Children (1970–2011)
    2. Relic Hunter (1999–2002)
    3. War Birds: Diary of an Unknown Aviator (2003)
    4. The Guiding Light (1952–2009)
    5. Tru Calling (2003–2005)
    6. North Shore (2004–2005)
    7. Flightplan (2005)
    8. The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)
    9. Amy Coyne (2006)
    10. Traveler (2007– )
    11. Chuck (2007–2012)
    12. In Time (2011)
    13. 8 (2012)
    14. Glee (2009–2015)
    15. Magic Mike (2012)
    16. The New Normal (2012–2013)
    17. Superman: Unbound (2013)
    18. Winter's Tale (2014)
    19. Space Station 76 (2014)
    20. The Normal Heart (2014)
    21. White Collar (2009–2014)
    22. Magic Mike XXL (2015)
    23. American Horror Story (2011– )
    24. The Last Tycoon
    25. Monty Clift (2016)
    26. The Nice Guys (2016)
    27. The Magnificent Seven (2016)
    28. Walking Out (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 10.09.2018 u 21:14.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:45.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1