+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Gale Harold / Gejl Harold

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Gale Harold / Gejl Harold

    IMDb



    Gale Harold Morgan III (rođen 10. juli 1969) je američki glumac poznat je po svojim ulogama na Queer as Folk, The Secret Circle, Desperate Housewives i Hellcats.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. 36K (2000)
    2. Mental Hygiene (2001)
    3. Street Time (2002–2003)
    4. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    5. Particles of Truth (2003)
    6. Rhinoceros Eyes (2003)
    7. Wake (2003)
    8. Fathers and Sons (2005)
    9. Queer as Folk (2000–2005)
    10. The Unseen (2005)
    11. Martha Behind Bars (2005)
    12. Life on the Ledge (2005)
    13. East Broadway (2006)
    14. The Unit (2006–2009)
    15. Deadwood (2004–2006)
    16. Vanished (2006– )
    17. Grey's Anatomy (2005– )
    18. Desperate Housewives (2004–2012)
    19. Passenger Side (2009)
    20. CSI: NY (2004–2013)
    21. Fertile Ground (2011)
    22. Hellcats (2010– )
    23. Rehab (2011)
    24. Low Fidelity (2011)
    25. The Secret Circle (2011–2012)
    26. The Spirit Game (2013)
    27. In the Woods (2013)
    28. Cafe Attitude (2013)
    29. Field of Lost Shoes (2014)
    30. Echo Park (2014)
    31. Defiance (2013– )
    32. Thirst (2014)
    33. Mari Celeste (2015)
    34. Weepah Way for Now (2015)
    35. Andròn - The Black Labyrinth / Andron (2015)
    36. The Two Dogs
    37. The Green Bench
    38. Adoptable (2016– )
    39. Kiss Me, Kill Me (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 18:24.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:25.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1