+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Josh Holloway / Džoš Holovej

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Josh Holloway / Džoš Holovej

    IMDb



    Joshua Lee "Josh" Holloway (rođen 20. jul 1969. godine) je američki glumac i model. On je najpoznatiji po svojoj ulozi Jamesa "Sawyera" Forda u američkoj televizijskoj seriji Lost / Izgubljeni.
    Početkom 2014 godine pojavljuje se u novoj CBS-ovoj seriji Intelligence kao Gabriel Vaughn.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Aerosmith: Cryin' (1993)
    2. Aerosmith: Big Ones You Can Look at (1994)
    3. Angel (1999–2004)
    4. Cold Heart (2001)
    5. Walker, Texas Ranger (1993–2001)
    6. Moving August (2002)
    7. Mi amigo (2002)
    8. Meine Tochter ist keine Mörderin (2002)
    9. Sabretooth (2002)
    10. Dr. Benny (2003)
    11. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    12. The Lyon's Den (2003–2004)
    13. NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2003– )
    14. Good Girls Don't... (2004– )
    15. Command & Conquer 3: Tiberium Wars (2007)
    16. Whisper (2007)
    17. Stay Cool (2009)
    18. Lost (2004–2010)
    19. Community (2009–2015)
    20. Five (2011)
    21. Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)
    22. Yo Gabba Gabba! (2007– )
    23. Paranoia (2013)
    24. Battle of the Year (2013)
    25. Sabotage (2014)
    26. Intelligence (2014)
    27. Colony (2016– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 17:25.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:06.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1