+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Meghan Ory / Megan Ori

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Meghan Ory / Megan Ori

    IMDb



    Meghan Ory je kanadska televizijska i filmska glumica rođena 20. avgusta 1982. godine u Britanskoj Kolumbiji. Imala je uglavnom epizodne uloge u mnogim serijama, kao što su: "The Crow: Stairway to Heaven", "2gether: The Series", "The Outer Limits", "Maybe It's Me", "Dark Angel", "Glory Days", "Just Cause", "Smallville", "Life As We Know It", "The Collector", "South Beach", "Painkiller Jane", "Flash Gordon", "Knight Rider", "Sanctuary", "Psych" i "Supernatural" i u raznim TV filmovima. Najduže je radila na serijama "Higher Ground", "Vampire High" i "Once Upon A Time". Trenutno snima seriju "Intelligence".

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Darklings (1999)
    2. The Crow: Stairway to Heaven (1998– )
    3. Hayley Wagner, Star (1999)
    4. Higher Ground (2000– )
    5. 2gether: The Series (2000– )
    6. The Outer Limits (1995–2002)
    7. Dark Angel (2000–2002)
    8. Glory Days (2002- )
    9. Maybe It's Me (2001–2002)
    10. Vampire High (2001– )
    11. Just Cause (2001–2003)
    12. Lucky 7 (2003)
    13. Thanksgiving Family Reunion (2003)
    14. Smallville (2001–2011)
    15. Decoys (2004)
    16. Life As We Know It (2004–2005)
    17. The Collector (2004–2006)
    18. Merlin's Apprentice (2006– )
    19. South Beach (2006– )
    20. John Tucker Must Die (2006)
    21. Her Sister's Keeper (2006)
    22. Nightmare (2007)
    23. Painkiller Jane (2007– )
    24. The Haunting of Sorority Row / The Deadly Pledge (2007)
    25. Viva Laughlin (2007– )
    26. Blonde and Blonder (2007)
    27. Flash Gordon (2007–2008)
    28. Knight Rider (2008–2009)
    29. Dark House (2009)
    30. Sanctuary (2008–2011)
    31. Winner: Best Short Film (2010)
    32. Psych (2006–2014)
    33. True Justice / Stiven Sigal - Pravda za sve (2010– )
    34. Supernatural (2005– )
    35. Intelligence (2014)
    36. The Memory Book (2014)
    37. Dead Rising / Dead Rising: Watchtower (2015)
    38. Debbie Macomber's Dashing Through the Snow (2015)
    39. Chesapeake Shores (2016)
    40. Once Upon a Time (2011– )
    Izmenjeno od: Tikilimikili; 31.01.2016 u 17:46.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:25.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1