+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.772
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.472 puta u 4.406 postova
    Moć reputacije
    599

    Santiago Cabrera / Santjago Kabrera

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Santiago Cabrera / Santjago Kabrera

    IMDb



    Santiago Cabrera je rođen 5. maja 1978. godine u Venecueli i Čileansko-Britanski je glumac. On je najpoznatiji po svojim ulogama Isaac Mendez-a u televizijskoj seriji Heroes kao i Lancelot-a u BBC-ovoj drami Merlin. Santjago je odrastao u više država a trenutno živi u Londonu.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Spooks / MI-5 (2002–2011)
    2. Judge John Deed (2001- )
    3. As If (2001–2004)
    4. Haven (2004)
    5. ToCA Race Driver 2 (2004)
    6. Empire (2005- )
    7. ShakespeaRe-Told (2005– )
    8. Love and Other Disasters (2006)
    9. Goal II: Living the Dream (2007)
    10. Che: Part One (2008)
    11. Heroes (2006–2010)
    12. Meant to Be (2010)
    13. La vida de los peces (2010)
    14. Covert Affairs (2010–2014)
    15. Merlin (2008–2012)
    16. Alcatraz (2012)
    17. For Greater Glory: The True Story of Cristiada (2012)
    18. Hemingway & Gellhorn (2012)
    19. Dexter (2006–2013)
    20. Falcón (2012– )
    21. Anna Karenina (2013– )
    22. The Musketeers (2014– )
    23. Big Little Lies (2016- )
    Izmenjeno od: lisani; 20.03.2018 u 13:17.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:52.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1