+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Billy Burke / Bili Burk

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Billy Burke / Bili Burk

    IMDb



    William Albert "Billy" Burke (rođen 25. novembar 1966) je američki glumac. Bio je poznat po svojoj ulozi kao Charlie Swan u Sumrak filmu kao i u ostalih nastavaka. On je takođe poznat po ulozi Gary Matheson u drugoj sezoni serije 24 časa. U 2011, on je igrao u Red Riding Hood seriji. U 2012, je dobio ulogu kao glavni lik, Miles Matheson u NBC SF seriji Revolucija, koju je stvorio Eric Kripke i producirao JJ Abrams.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Daredreamer (1990)
    2. To Cross the Rubicon (1991)
    3. Literary Visions (1992- )
    4. Star Trek: Deep Space Nine (1993–1999)
    5. All-American Girl (1994–1995)
    6. Vanishing Son (1995– )
    7. Strange Luck (1995–1996)
    8. Party of Five (1994–2000)
    9. Gone in the Night (1996)
    10. The Ultimate Lie (1996)
    11. Marshal Law (1996)
    12. VR.5 (1995– )
    13. Jane Austen's Mafia! (1998)
    14. Without Limits (1998)
    15. Don't Look Down (1998)
    16. Dill Scallion (1999)
    17. Komodo (1999)
    18. Wonderland (2000- )
    19. The Independent (2000)
    20. After Image (2001)
    21. Along Came a Spider (2001)
    22. Final Jeopardy (2001)
    23. Flashpoint (2002)
    24. Gilmore Girls (2000–2007)
    25. Lost Junction (2003)
    26. 24 (2001–2010)
    27. Karen Sisco (2003–2004)
    28. Something More (2003)
    29. Monk (2002–2009)
    30. The Jury (2004– )
    31. Ladder 49 (2004)
    32. Three Days to Vegas (2007)
    33. Law & Order (1990–2010)
    34. Forfeit (2007)
    35. Fracture (2007)
    36. Feast of Love (2007)
    37. Backyards & Bullets (2007)
    38. Untraceable (2008)
    39. The Grift (2008)
    40. Fringe (2008–2013)
    41. Twilight (2008)
    42. My Boys (2006–2010)
    43. The Twilight Saga: New Moon (2009)
    44. The Twilight Saga: Eclipse (2010)
    45. Lopez Tonight (2009– )
    46. David and Goliath (2010)
    47. Removal (2010)
    48. Luster (2010)
    49. Drive Angry (2011)
    50. Red Riding Hood (2011)
    51. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
    52. Ticket Out (2012)
    53. Freaky Deaky (2012)
    54. Rizzoli & Isles (2010– )
    55. The Closer (2005–2012)
    56. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)
    57. Highland Park (2013)
    58. Angels in Stardust (2014)
    59. Revolution (2012–2014)
    60. Major Crimes (2012– )
    61. Divine Access (2015)
    62. Zoo (2015– )
    63. Good After Bad (2016)
    Izmenjeno od: Tikilimikili; 31.01.2016 u 16:38.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.


  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora željko:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:29.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1