+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.452 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    David Giuntoli / Dejvid Giuntoli

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    David Giuntoli / Dejvid Giuntoli

    IMDb



    David Giuntoli je rođen 18. Juna 1980. godine u Milvokiju, Viskonsin, SAD. Završio je gimnaziju u Sent Luisu a nakon toga je deplomirao na Univerzitetu Indijana međunarodno poslovanje i finansije. Dejvid se preselio u Los Andjeles gde je započeo svoju glumačku karijeru. Poznat je po ulozi detektiva Nick Burkhardt-a u TV seriji Grimm.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ghost Whisperer (2005–2010)
    2. Veronica Mars (2004–2007)
    3. Nip/Tuck (2003–2010)
    4. Grey's Anatomy (2005– )
    5. Finish Line (2008)
    6. Privileged (2008–2009)
    7. Eli Stone (2008–2009)
    8. The Unit (2006–2009)
    9. Without a Trace (2002–2009)
    10. Cold Case (2003–2010)
    11. Crash (2008– )
    12. Weather Girl (2009)
    13. ComedyPOPS (2009)
    14. U.S. Attorney (2009)
    15. The Deep End (2010– )
    16. Turn the Beat Around (2010)
    17. Hot in Cleveland (2010– )
    18. Private Practice (2007–2013)
    19. Camera Obscura (2010)
    20. The Quinn-tuplets (2010)
    21. Love Bites (2011– )
    22. Grimm: Grimm Makeup & VFX (2011)
    23. Grimm: Grimm Fairytales (2011)
    24. Grimm: David Giuntoli Profile (2011)
    25. 6 Month Rule (2011)
    26. Caroline and Jackie (2012)
    27. Grimm: Bad Hair Day (2012– )
    28. Grimm: Meltdown (2013)
    29. Key and Peele (2012– )
    30. Grimm: Love Is in the Air (2014– )
    31. Grimm (2011– )
    32. 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016)
    33. Honey Buddies (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 21:34.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:18.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1