+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    739
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.079
    Pohvaljen 2.928 puta u 1.236 postova
    Moć reputacije
    88

    Dragoljub Ljubicic / Dragoljub Ljubičić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Dragoljub Ljubicic / Dragoljub Ljubičić

    IMDb



    Dragoljub S. Ljubičić - Mićko, srpski je glumac.

    Rođen je 3. januara 1962. godine u Beogradu, Jugoslaviji. Studirao je Pravni fakultet u Beogradu i paralelno se bavio marketingom, scenskim radom i muzikom. Od 1982. do 1985. godine se bavio muzikom u grupama „Petar i zli vuci“ i „Kapetan Belkanto“, a od 1984. godine je glumac i koscenarista u „Indeksovom radio pozorištu“.

    Od 1985. godine postao je jedan od osnivača, a potom i direktor marketinške agencije „Tim talenata“.

    Na „Radio Pingvinu“ je imao autorsku emisiju „Kompleksna ličnost - Karabačo Bačardi“. U režiji Želimira Žilnika glumio je naslovnu ulogu u filmu „Tito, po drugi put među Srbima“. Autor je knjige „Nacionalni park Srbija“.

    Priredio je monodramu „One stvari“ po tekstu Bernharda Ludviga, adaptirao je za podneblje Srbije i ima ulogu Dr Agoljuba.[1] Premijera je bila 27. maja 2011. godine u Domu sindikata u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Majstor i Sampita (1986)
    2. Agencija Kikom (1990)
    3. Indexovo pozoriste: Ne ostavljajte me samog dok himna svira (1991)
    4. IndeXovo Pozoriste - Istocno od Rajha (1991)
    5. Otvorena vrata (1994– )
    6. Prekidamo program (2002)
    7. Novogodisnji program (2003)
    8. Nebovizija (2005)
    9. Potera za Srec(k)om (2005)
    10. S. O. S. - Spasite nase duse (2007)
    11. Selo gori... i tako (2009)
    12. Pridji blize (2010– )
    13. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    14. Prinudno sletanje (2012)
    15. Nadrealna televizija (2012– )

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:10.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 23:09.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1