+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.986
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Mirjana Jokovic / Mirjana Joković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Mirjana Jokovic / Mirjana Joković

    IMDb



    Mirjana Joković (Beograd, 24. novembar 1967) je srpska glumica.

    Mirjana je svoje rane godine provela u Zambiji, gde je njen otac radio kao industrijski inženjer. Diplomirala je na Akademiji dramskih umetnosti u Beogradu i počela da glumi u Narodnom pozorištu i Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu, kao i u filmovima i na televiziji. Poznata je po ulogama kao što su: Dina, u televizijskom serijalu i filmu Zaboravljeni i Adrijana u filmu Stršljen. Od 1993. godine živi i radi u SAD. Trenutno je zaposlena kao direktor glumačke performanse, a ujedno radi i kao nastavnik glume na Kalifornijskom fakultetu umetnosti, u blizini Los Anđelesa.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Poslednja trka (1979)
    2. Tesna koza (1982)
    3. Poslednje sovuljage i prvi petli (1983)
    4. Kamiondzije 2 (1983– )
    5. Kamiondzije opet voze (1984)
    6. Sivi dom (1984– )
    7. Price sa kraja hodnika (1986)
    8. El camino del sur (1988)
    9. Zaboravljeni (1988)
    10. Vreme cuda (1989)
    11. Eversmile, New Jersey (1989)
    12. Vreme cuda (1989)
    13. Songlines (1989)
    14. Granica (1990)
    15. Baal (1990)
    16. Zaboravljeni (1991– )
    17. Das serbische Mädchen (1991)
    18. Mala (1991)
    19. Vukovar, jedna prica (1994)
    20. Underground (1995)
    21. Liability Crisis (1995)
    22. Bila jednom jedna zemlja (1995– )
    23. Tri letnja dana (1997)
    24. Strsljen (1998)
    25. Bure baruta (1998)
    26. Side Streets (1998)
    27. A Better Way to Die (2000)
    28. Maid in Manhattan (2002)
    29. Private Property (2005)
    30. Vratice se rode (2007– )
    31. Rode u magli (2009)
    32. At Middleton (2013)
    33. Ime: Dobrica, prezime: nepoznato / Dobrica / Name: Dobrica, Last Name: Unknown (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:36.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1