+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Nikola Djuricko / Nikola Đuričko

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Nikola Djuricko / Nikola Đuričko

    IMDb



    Nikola Đuričko (Beograd, 9. jul 1974) je srpski glumac, muzičar i televizijski voditelj.

    Rođen je u Beogradu kao sin Nikole, pilota, i Mile, zdrastvenog radnika. Unuk je glumice Tomanije Đuričko i brat glumca Đorđa Đurička. Vodi emisiju Karaoke obračun i član je grupe Kuguarsi. Oženjen je Ljiljanom Nešić (od 7. juna 2002.) sa kojom imaju kćerku Nađu i sina Đorđa.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Serija o bojama (1980– )
    2. Sta je s tobom, Nina (1984)
    3. Poslednji krug u Monci (1989)
    4. Gospodja ministarka (1989)
    5. Vukovar, jedna prica (1994)
    6. Rugalice i ubice (1994)
    7. Otvorena vrata (1994– )
    8. Gore dole (1996–1997)
    9. Do koske (1997)
    10. Lajanje na zvezde (1998)
    11. Kod male sirene (1999)
    12. Nebeska udica (2000)
    13. Zemlja istine, ljubavi i slobode (2000)
    14. Normalni ljudi (2001)
    15. Munje! (2001)
    16. Natasa (2001)
    17. Boomerang (2001)
    18. Virtualna stvarnost (2001)
    19. Mrtav 'ladan (2002)
    20. T.T. Sindrom (2002)
    21. Zona Zamfirova (2002)
    22. Zona Zamfirova (2002– )
    23. Kordon (2002)
    24. Taksista (2003)
    25. Laku noc, deco (2003– )
    26. Yu (2003)
    27. Pljacka Treceg rajha (2004)
    28. Kad porastem bicu Kengur (2004)
    29. Iluzija (2004)
    30. Kommissar Rex (1994–2008)
    31. Disi duboko (2004)
    32. Balkanski rulet (2005)
    33. Jug jugoistok (2005)
    34. Ivkova slava (2005)
    35. Sedam i po (2006)
    36. Ne skreci sa staze (2006)
    37. Agi i Ema (2007)
    38. Mile vs. tranzicija (2003– )
    39. Pozoriste u kuci (2007– )
    40. Osma sednica ili Zivot je san (2007)
    41. Vratice se rode (2007– )
    42. Rode u magli (2009)
    43. Human Zoo (2009)
    44. Technotise - Edit i ja (2009)
    45. Greh njene majke (2009– )
    46. Kao rani mraz / An Early Frost (2010)
    47. Zena sa slomljenim nosem (2010)
    48. Ma nije on takav (2010)
    49. Montevideo, Bog te video! (2010)
    50. In the Land of Blood and Honey (2011)
    51. Djeca (2012)
    52. Smrt coveka na Balkanu (2012)
    53. Artiljero (2012)
    54. World War Z (2013)
    55. Montevideo, vidimo se! (2014)
    56. Top je bio vreo (2014)
    57. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    58. Hollands Hoop (2014– )
    59. Otvorena vrata 2 (2013– )
    60. Off (2015)
    61. The Last Panthers (2015– )
    62. Legends (2014– )
    63. Staramajka
    64. Senke nad Balkanom (2017– )
    65. Pijavice (2018)
    66. Halo of Stars (2018)
    67. Apsurdni eksperiment (2018)
    Izmenjeno od: mir-lav; 19.01.2019 u 15:54.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:23.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1