+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    738
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.075
    Pohvaljen 2.920 puta u 1.233 postova
    Moć reputacije
    88

    Vesna Trivalic / Vesna Trivalić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Vesna Trivalic / Vesna Trivalić

    IMDb



    Vesna Trivalić, udato Pandurović, rođena je 13. marta 1965. godine u Beogradu, srpska je glumica.

    Fakultet dramskih umetnosti završila je u Beogradu 2003. godine, u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Smatra se jednom od najdarovitijih srpskih komičarki. Iako je FDU upisala iz drugog pokušaja 1. jula 1984., diplomirala je tek 2003. godine i to na nagovor svog profesora Vladimira Jevtovića, a do tada je napravila veoma uspešnu karijeru.

    Vesna Trivalić retko daje intervjue i nikada ne gostuje u tv emisijama. Prva profesionalna uloga Vesne Trivalić u pozorištu bila je u Ateljeu 212 u predstavi "Totovi", a prvu filmsku ulogu odigrala je 1987. u filmu "Dogodilo se na današnji dan".

    Tokom karijere na filmu je ostvarila mnoštvo epizodnih, ali efektnih uloga. Prvu glavnu filmsku ulogu ostvarila je u Kusturičinom filmu "Život je čudo"u kojem je tumačila lik Jadranke. Na filmu je najčešće do sada sarađivla sa rediteljom Srđanom Dragojevićem, a njeni najčešći partneri su Zoran Cvijanović i Dragan Bjelogrlić. Zoran Cvijanović joj je bio prvi partner i na filmu (Dogodilo se na današnji dan) i u pozorištu (Totovi),a 1991. godine je sa Draganom Bjelogrlićem proglašena za glumački par godine na festivalu u Nišu za par koji su tumačili u seriji "Bolji život".
    Trivalićeva je član Saveza dramskih umetnika Srbije od 4. jula 2006. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Spadijer-jedan zivot (1986)
    2. Oktoberfest (1987)
    3. Vidim ti ladju na kraju puta (1987)
    4. The Seventh Day (1987)
    5. Telefonomanija (1987)
    6. Dogodilo se na danasnji dan (1987)
    7. Vec vidjeno (1987)
    8. Bolji zivot (1987–1991)
    9. Braca po materi (1988)
    10. Leto (1988)
    11. Kako je propao rokenrol (1989)
    12. Hamburg Altona (1989)
    13. Metla bez drske (1989– )
    14. Zaboravljeni (1991– )
    15. Jastuk groba mog (1991)
    16. Holivud ili propast (1991)
    17. Tuce svilenih carapa (1991)
    18. Original falsifikata (1991)
    19. Sa 204-272 (1991)
    20. Brod plovi za Sangaj (1991)
    21. Vukov Video Bukvar (1992– )
    22. Prokleta je Amerika (1992)
    23. Tito i ja (1992)
    24. Mi nismo andjeli (1992)
    25. Zlostavljanje (1992)
    26. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    27. Bolje od bekstva (1993)
    28. Broz i ja (1993– )
    29. Kockar (1993)
    30. Otvorena vrata (1994– )
    31. Urnebesna tragedija (1995)
    32. To vlemma tou Odyssea (1995)
    33. Do koske (1997)
    34. Savior (1998)
    35. Rane (1998)
    36. Lajanje na zvezde (1998)
    37. Zla zena (1998)
    38. Hrana za glavu (1998)
    39. Porodicno blago (1998–2002)
    40. Senke uspomena (2000)
    41. Rat uzivo (2000)
    42. Munje! (2001)
    43. Corba od kanarinca (2001)
    44. Blizanci (2001)
    45. Mile vs. tranzicija (2003– )
    46. Zivot je cudo (2004)
    47. Mi nismo andjeli 2 (2005)
    48. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    49. Zivot je cudo (2006)
    50. A3 - Rock'n'Roll uzvraca udarac (2006)
    51. Vratice se rode (2007– )
    52. Rode u magli (2009)
    53. Hitna pomoc (2009)
    54. Ono kao ljubav (2009– )
    55. Puls (II) (2010)
    56. Nadrealna televizija (2012– )
    57. Cefurji raus (2013)
    58. Otvorena vrata 2 (2013– )
    59. Vrati se, Zone (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:07.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 02:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1