+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    722
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.009
    Pohvaljen 2.860 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Branka Katic / Branka Katić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Branka Katic / Branka Katić

    IMDb



    Branka Katić (Beograd, 20. januar 1970) je srpska filmska i pozorišna glumica.

    Branka Katić je rođena 20. januara 1970. godine u Beogradu. Debitovala je u filmu "Nije lako sa muškarcima" sa četrnaest godina. Pohađala je Akademiju dramskih umetnosti u Novom Sadu u klasi Radeta Šerbedžije. Po diplomiranju je nastupala na pozorišnim scenama u Subotici, Novom Sadu i Beogradu. Veliku popularnost je stekla ulogama koje je ostvarila na filmu i u televizijskim serijama. Do sada je glumila u preko 20 filmova i televizijskih serija. Trenutno se posvetila inostranoj karijeri gde je glumila u seriji na HBO-u „Big love" kao i filmovima "The Englishman" i "Public Enemies".

    Udata je za Britanskog filmskog i televizijskog producenta Džulijana Farina. Ima dva sina: Luisa i Džoa.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Nije lako sa muskarcima / Nije lako sa muškarcima (1985)
    2. Bolji zivot (1987–1991)
    3. Policajac sa Petlovog brda (1992)
    4. Mi nismo andjeli (1992)
    5. Crni bombarder (1992)
    6. Bulevar revolucije (1992)
    7. Devojka s lampom (1992)
    8. Osmeh Margaret Jursenar (1993)
    9. Niko nije savrsen (1993)
    10. Bice bolje (1994)
    11. Slatko od snova (1994)
    12. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    13. Otvorena vrata (1994– )
    14. Tamna je noc (1995)
    15. Ubistvo s predumisljajem (1995)
    16. Lepa sela lepo gore (1996)
    17. Rane (1998)
    18. Crna macka, beli macor (1998)
    19. Zla zena (1998)
    20. Kod Lude ptice (1998– )
    21. Warriors (1999)
    22. The Vice (1999–2003)
    23. Im Juli. (2000)
    24. Sand (2001)
    25. Always and Everyone (1999–2002)
    26. Anne Frank: The Whole Story (2001)
    27. Armadillo (2001– )
    28. Ten Minutes Older: The Cello (2002)
    29. Jealousy (2002)
    30. Jagoda u supermarketu (2003)
    31. Clocking Off (2000–2003)
    32. Byron (2003)
    33. Red Cap (2003–2004)
    34. The Last Detective (2003– )
    35. Hustle (2004–2012)
    36. Pad u raj (2004)
    37. Floating (2004)
    38. Auf Wiedersehen, Pet (1983–2004)
    39. The Truth About Love (2005)
    40. Breaking and Entering (2006)
    41. HG Wells: War with the World (2006)
    42. Entourage (2004–2011)
    43. The Englishman (2007)
    44. Mile vs. tranzicija (2003– )
    45. Trial & Retribution (1997– )
    46. Waking the Dead (2000– )
    47. Public Enemies (2009)
    48. Bored to Death (2009–2011)
    49. Zena sa slomljenim nosem (2010)
    50. L'homme qui voulait vivre sa vie (2010)
    51. Big Love (2006–2011)
    52. Chaos (2011)
    53. The Jury (2011– )
    54. Blackout (2012)
    55. Möbius (2013)
    56. Falsifikator (2013)
    57. Red Widow (2013)
    58. The Paradise (2012–2013)
    59. Captain America: The Winter Soldier (2014)
    60. Silent Witness (1996– )
    61. Mario je gledal morje z zaljubljenimi ocmi (2015)
    62. American Odyssey (2015– )
    63. You, Me and the Apocalypse (2015– )
    64. Red (2016)
    65. Ujka Novi Horizonti (2019– )
    66. Grupa (2019– )
    67. The King's Man (2020)
    68. Molly (2020)
    69. Apsurdni eksperiment
    Izmenjeno od: mir-lav; 26.09.2018 u 17:35.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora на брзину:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1