+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.992
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Milos Bikovic / Miloš Biković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milos Bikovic / Miloš Biković

    IMDb



    Miloš Biković (Beograd, 13. januar 1988) je srpski glumac, koji je postao poznat po čuvenom filmu Dragana Bjelogrlića Montevideo, bog te video! Pohađao je školu glume i govora DADOV.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Stizu dolari (2004– )
    2. Vratice se rode (2007– )
    3. Zadatak: 10 minuta (2009)
    4. Puls (2010)
    5. Montevideo, Bog te video! (2010)
    6. Bela ladja (2006– )
    7. Mesano meso (2011– )
    8. Sesir profesora Koste Vujica (2012)
    9. Great (2013)
    10. Sesir profesora Koste Vujica (2013– )
    11. Kad ljubav zakasni (2014)
    12. Ravna Gora (2013– )
    13. Montevideo, vidimo se! (2014)
    14. Samac u braku (2014– )
    15. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    16. Solnechnyy udar (2014)
    17. Bicemo prvaci sveta (2015)
    18. Dukhless 2 (2015)
    19. Без границ / Bez granits (2015)
    20. Prvaci sveta (2016- )
    21. Sumnjiva lica (2016– )
    22. Otel Eleon (2016– )
    23. Mify / Myths (2017)
    24. Lyod Ice (2018)
    25. За гранью реальности / Za granyu realnosti / Beyond the Edge (2018)
    26. Grand (2018– )
    27. Juzni vetar / South Wind (2018)
    28. Koma (2018)
    29. Балканский рубеж / Balkanskiy rubezh / The Balkan Line (2019)
    30. Apsurdni eksperiment (2019)
    31. Forgotten Experiment
    Izmenjeno od: dimic; 26.03.2019 u 15:14.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1