+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    739
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.076
    Pohvaljen 2.928 puta u 1.236 postova
    Moć reputacije
    88

    Bojana Stefanovic / Bojana Stefanović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Bojana Stefanovic / Bojana Stefanović

    IMDb



    Bojana Stefanović (Beograd, 4. mart 1980) je srpska glumica. Završila je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi prof.Biljane Mašić kao student generacije. Postala je poznata ulogom Nađe u seriji Gorčina Stojanovića "Ono kao ljubav".
    Tečno govori engleski i francuski jezik.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    01. M(j)esoviti brak (2003– )
    02. Slobodan pad (2004)
    03. Idealne veze (2005– )
    04. Polozajnik (2005)
    05. Bliznji (2008)
    06. Ono kao ljubav (2009– )
    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 20:46.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:21.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1