+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.117
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.000
    Pohvaljen 12.512 puta u 3.016 postova
    Moć reputacije
    336

    Dejan Lutkic / Dejan Lutkić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Dejan Lutkic / Dejan Lutkić

    IMDb



    Lutkic Dejan, rođen 19. februara 1974. godine u Vrbasu (Srbija) srpski je glumac. Odrastao je Kuli, gde je i imao prvi bliski susret sa glumom. Pamtimo ga po ulogama u „Ringeraja“ i TV seriji „Bela lađa“.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Igra piona (1993)
    2. Ne veruj zeni koja pusi gitanes bez filtera (1995)
    3. Gore dole (1996–1997)
    4. Raskrsce (1998)
    5. Crveno, zuto, zeleno... kreni (1998)
    6. Proputovanje (1999)
    7. Nebeska udica (2000)
    8. Sex Bomb (2001)
    9. Fazoni i Fore 2 (2002–2006)
    10. Ringeraja (2002)
    11. Porodicno blago (1998–2002)
    12. Lavirint (2002)
    13. Yu (2003)
    14. Mansarda (2003– )
    15. Skela (2004)
    16. Il cuore nel pozzo (2005)
    17. M(j)esoviti brak (2003– )
    18. Promeni me (2007)
    19. Premijer (2007– )
    20. Tegla puna vazduha (2007)
    21. Ono nase sto nekad bejase (2007– )
    22. To toplo ljeto (2008– )
    23. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    24. Sva ta ravnica (2009– )
    25. Bela ladja (2006– )
    26. Pevaj, brate! (2011–2013)
    27. Budva na pjenu od mora (2012– )
    28. Jagodici (2012– )
    29. Ulica lipa (2007– )
    30. Santa Maria della Salute (2016)
    31. Komsije (2015– )
    32. Santa Maria della Salute (2017– )


    Pozorišne predstve:
    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 21:39.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:29.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1