+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.426
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.350
    Pohvaljen 42.921 puta u 9.230 postova
    Moć reputacije
    1264

    Bojana Ordinacev / Bojana Ordinačev

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Bojana Ordinacev / Bojana Ordinačev

    IMDb



    Bojana Ordinačev (14. avgust 1980, Novi Sad, Srbija, Jugoslavija) je srpska glumica, poreklom iz Makedonije.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    01. M(j)esoviti brak (2003– )
    02. Jelena (2004– )
    03. Caravaggio (2007)
    04. Ne daj se, Nina! (2007– )
    05. Zakon ljubavi (2008– )
    06. Zauvijek mlad (2009– )
    07. Pare ili zivot (2008– )
    08. Pevaj, brate! (2011–2013)
    09. Iza kulisa (2014)
    10. Urgentni centar (2014– )
    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 20:46.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:54.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1