+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.012
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Milutin Karadzic / Milutin Karadžić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milutin Karadzic / Milutin Karadžić

    IMDb



    Milutin Mima Karadžić (Bijelo Polje, 9. april 1955. godine) je srpski i crnogorski glumac i producent. Diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Ostvario veliki broj uloga u pozorištu, na filmu i televiziji.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Sinovi (1975)
    2. Erogena zona (1981)
    3. Sedam sekretara SKOJ-a (1978– )
    4. Vojnici (1980)
    5. Slucaj Bogoljuba Savkovica - Livca (1981)
    6. Imamo nastup (1981)
    7. Poslednji cin (1981– )
    8. Price preko pune linije (1981– )
    9. 13. jul (1982)
    10. Igmanski mars (1983)
    11. Kako sam sistematski unisten od idiota (1983)
    12. Davitelj protiv davitelja (1984)
    13. Vojnici (1984)
    14. Nema problema (1984)
    15. O pokojniku sve najlepse (1984)
    16. Maj nejm iz Mitar (1984)
    17. Kako se kalio narod Gornjeg Jaukovca (1984)
    18. Debeli i mrsavi (1985)
    19. Sest dana juna (1985)
    20. Smesne i druge price (1986– )
    21. Lepota poroka (1986)
    22. Sivi dom (1984– )
    23. Misija majora Atertona (1986– )
    24. Druga Zikina dinastija (1986)
    25. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    26. Medved 007 (1986)
    27. Majstor i Sampita (1986)
    28. Waitapu (1987)
    29. Uvek spremne zene (1987)
    30. Slucaj Harms (1987)
    31. Oktoberfest (1987)
    32. Hajde da se volimo (1987)
    33. Vuk Karadzic (1987– )
    34. Milan - Dar (1987)
    35. Iznenadna i prerana smrt pukovnika K.K (1987)
    36. Tajna manastirske rakije (1988)
    37. Rudi (1988)
    38. Il colpo (1989)
    39. Atoski vrtovi - preobrazenje (1989)
    40. Drugarica ministarka (1989– )
    41. Boj na Kosovu (1989)
    42. Sveti Georgije ubiva azdahu (1989)
    43. Specijalna redakcija (1989– )
    44. Hajde da se volimo 3 (1990)
    45. Ozaloscena porodica (1990)
    46. Ljubav je hleb sa devet kora (1990)
    47. Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove (1990)
    48. Bolji zivot (1987–1991)
    49. Tesna koza 4 (1991)
    50. Policajac sa Petlovog brda (1992)
    51. Prokleta je Amerika (1992)
    52. Prva bracna noc (1992)
    53. Volim i ja nerandze... no trpim (1992– )
    54. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    55. Tri karte za Hollywood (1993)
    56. Udri jace manijace (1995)
    57. Oridjinali (1995)
    58. Kneginja iz Foli Berzera (1998)
    59. Dzandrljivi muz (1998)
    60. U ime oca i sina (1999)
    61. Sve je za ljude (2001)
    62. Porodicno blago (1998–2002)
    63. Ko ceka doceka (2002)
    64. Ledina (2003)
    65. Volim te najvise na svetu (2003)
    66. Sivi kamion crvene boje (2004)
    67. Potera za Srec(k)om (2005)
    68. M(j)esoviti brak (2003– )
    69. Promeni me (2007)
    70. Premijer (2007– )
    71. Pozoriste u kuci (2007– )
    72. To toplo ljeto (2008– )
    73. Pare ili zivot (2008– )
    74. Montevideo, Bog te video! (2010)
    75. Atomski zdesna (2014)
    76. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    77. Gorcilo - Jesi li to dosao da me vidis (2015)
    78. Budva na pjenu od mora (2012– )
    79. Hiljadarka (2015)
    80. Gorcilo (2016)
    81. Selo gori, a baba se ceslja (2007– )
    82. Biser Bojane (2017)
    83. Santa Maria della Salute (2017– )
    84. Komsije (2015– )
    85. Biser Bojane (2018– )
    Izmenjeno od: mir-lav; 07.10.2018 u 19:53.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:42.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1