+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Napredan član Eustahije Brzic avatar
    Datum registracije
    26.12.2012
    Postovi
    470
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.575
    Pohvaljen 1.237 puta u 402 postova
    Moć reputacije
    59

    Mirka Vasiljevic / Mirka Vasiljević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Mirka Vasiljevic / Mirka Vasiljević

    IMDb



    Mirka Vasiljević je srpska glumica, rođena 27. septembra 1990. godine u Beogradu (Srbija).
    Nevenčana je supruga fudbalera Vujadina Savića sa kojim ima sina Andreja.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mi nismo andjeli 2 (2005)
    2. Ne skreci sa staze (2006)
    3. Decak koji je bio suvise nevin (2007)
    4. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    5. Premijer (2007– )
    6. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    7. Pare ili zivot (2008– )
    8. Totalno novi talas (2010– )
    9. Miris kise na Balkanu (2010– )
    10. Zduhac znaci avantura (2011)
    11. Miris kise na Balkanu (2011)
    12. Zvezdara (2013– )
    13. Apsurdni eksperiment (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:37.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 19:52.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1