+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Gala Videnovic / Gala Videnović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Gala Videnovic / Gala Videnović

    IMDb



    Gala Videnović-Aleksić, rođena 27. juna u Beogradu 1969. godine, važila je za jednu od najlepših glumica stare Jugoslavije, a onda se 1989. godine preselila u Malibu u Kaliforniji. Posle sedam godina provedenih u Americi, vratila se u Srbiju, ali ne i na veliko platno. Udata je za Vladimira Aleksića.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Nasi pesnici (1981– )
    2. Moj tata na odredjeno vreme (1982)
    3. Sta se zgodi kad se ljubav rodi (1984)
    4. Moljac (1984)
    5. Jagode u grlu (1985)
    6. Drzanje za vazduh (1985)
    7. Hey Babu Riba (1985)
    8. Zikina dinastija (1985)
    9. Vuk Karadzic (1987– )
    10. Milan - Dar (1987)
    11. Vila Orhideja (1988)
    12. Specijalna redakcija (1989– )
    13. Sumnjivo lice (1990)
    14. Metla bez drske (1989– )
    15. Happy Hell Night (1992)
    16. April i detektivi (2008)
    17. Covek iz Bagomba (2010)
    18. Sanjam da je bolje (2012)

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:06.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:48.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1