+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Kalina Kovacevic / Kalina Kovačević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Kalina Kovacevic / Kalina Kovačević

    IMDb



    Kalina Kovačević, rođena u Beogradu, 22. novembar 1983. godine, srpska je glumica. Potiče iz poznate porodice: otac joj je dramski pisac Siniša Kovačević, a majka glumica Ljiljana Blagojević.

    Završila je muzičku školu i svira klavir. Student je Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu u klasi sa Marijom Karan i Nadom Macanković.

    Igrala je u filmovima: Jesen stiže, dunjo moja, Sinovci, Optimisti, Konji vrani; u TV serijama: Mala sala, Sinovci; u pozorišnim predstavama: Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, Tri sestre, Goli kralj...

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mala sala (1991)
    2. Aurora (2002)
    3. Bezi zeko bezi (2003)
    4. Jesen stize, dunjo moja (2004)
    5. Sinovci (2006)
    6. I figli strappati (2006)
    7. Optimisti (2006)
    8. Konji vrani (2007)
    9. Zaboravljeni umovi Srbije (2007– )
    10. Bledi mesec (2008)
    11. Gorki plodovi (2008– )
    12. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    13. Mrtav covek ne stuca (2010)
    14. Miris kise na Balkanu (2010– )
    15. Miris kise na Balkanu (2011)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 18:38.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1