+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Početnik
    Datum registracije
    23.12.2012
    Postovi
    13
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 5 puta u 2 postova
    Moć reputacije
    8

    Sanja Vejnovic / Sanja Vejnović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Sanja Vejnovic / Sanja Vejnović

    IMDb



    Sanja Vejnović (Zagreb, 8. kolovoza 1961.), hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    01. Dugo putovanje u bijelo (1976)
    02. Prijeki sud (1978)
    03. Zivi bili pa vidjeli (1979)
    04. Kraljevski voz (1981)
    05. Visoki napon (1981)
    06. Banovic Strahinja (1981)
    07. O pokojniku sve najlepse (1984)
    08. Kako se kalio narod Gornjeg Jaukovca (1984)
    09. Varljivo leto '68 (1984)
    10. Tudjinac (1990)
    11. Bracna putovanja (1991)
    12. Sokak triju ruza (1992)
    13. Najmanji grad na svijetu (1993)
    14. Mrtva tocka (1995)
    15. Tri muskarca Melite Zganjer (1998)
    16. Novakovi (2000)
    17. 100 minuta slave (2004)
    18. Zabranjena ljubav (2004–2005)
    19. Balkan Inc. (2006)
    20. Bibin svijet (2006)
    21. Urota (2007- )
    22. Ponos Ratkajevih (2007–2008)
    23. Zakon ljubavi (2008– )
    24. Luda kuca (2010)
    25. 101. dan (2010)
    26. Fleke (2011)
    27. Venuto al mondo (2012)
    28. Larin izbor (2011-2013)
    29. Sa mamom (2013)
    30. Lud, zbunjen, normalan (2007– )
    31. Kud puklo da puklo (2014-2015)
    Izmenjeno od: Shane; 26.09.2018 u 11:53.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:34.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1