+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.117
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.011
    Pohvaljen 12.513 puta u 3.016 postova
    Moć reputacije
    336

    Milan Jelic / Milan Jelić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milan Jelic / Milan Jelić

    IMDb



    Milan Jelić, rođen 21. septembra 1944. godine u Rekovcu, srpski je dramski pisac, scenarista, glumac i reditelj. Diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu, na odseku dramaturgije. Dobitnik je više jugoslovenskih i međunarodnih nagrada. Njegova prva drama „Sećanje na Albinonija“ izvedena je u Akademskom pozorištu u Beogradu, a drame „Vancage“ i „Hoću da budem krompir“ u pozorištu „Susret“. Prvonagrađena drama na konkursu lista „Mladost“ „Jelisavetini ljubavni jadi“ postavljena je na repertoar Ateljea 212 i odigrana preko 100 puta.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Tri (1965)
    2. Doci i ostati (1965)
    3. Roj (1966)
    4. Povratak (1966)
    5. Tople godine (1966)
    6. Konjuh planinom (1966)
    7. Grajski biki / Stronghold of Toughs (1967)
    8. Budjenje pacova (1967)
    9. Kad budem mrtav i beo (1967)
    10. Deca vojvode Smita (1967)
    11. Sirota Marija (1968)
    12. Parnicari (1967– )
    13. Delije (1968)
    14. Opatica i komesar (1968)
    15. Nase priredbe (1968)
    16. Vrane (1969)
    17. Fräulein Doktor (1969)
    18. Zaseda (1969)
    19. Biciklisti (1970)
    20. Ljubav na seoski nacin (1970– )
    21. Hajducija (1970)
    22. Ceo zivot za godinu dana (1971– )
    23. W.R. - Misterije organizma (1971)
    24. Bubasinter (1971)
    25. Das falsche Gewicht (1971)
    26. Nase priredbe (1973– )
    27. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    28. Neven (1973– )
    29. Dimitrije Tucovic (1973– )
    30. Provod (1974)
    31. Djavolje merdevine (1975– )
    32. Grlom u jagode (1975– )
    33. Sva cuda sveta (1978)
    34. Venerijanska raja (1982)
    35. Ja milujem, ty milujes (1989)
    36. Terasa na krovu (1995)
    37. Fade to Black (2006)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:43.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:05.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1