+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Napredan član Eustahije Brzic avatar
    Datum registracije
    26.12.2012
    Postovi
    470
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.575
    Pohvaljen 1.239 puta u 402 postova
    Moć reputacije
    59

    Vojin Cetkovic / Vojin Ćetković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Vojin Cetkovic / Vojin Ćetković

    IMDb



    Vojin Ćetković, rođen u Kruševcu 22. avgusta 1971. godine, srpski je glumac. FDU je završio u Beogradu u klasi profesora Vlade Jevtovića. Pozorišna publika širom zemlje imala je prilike da ga gleda u renomiranim predstavama kruševačkog pozorišta „Zlatno runo“ Borislava Pekića i „Prokleta Avlija“ Ive Andrića, obe u režiji Nebojše Bradića. Pored ovih, igrao je u predstavama „Bure baruta“, „Audijencija“, „Ljubavno pismo“, „Suze su O. K“, „Emigranti“... Proslavio se glumeći u TV seriji Porodično blago, a takođe i u filmu Zdravka Šotre Zona Zamfirova. Na filmskom platnu smo mogli da ga gledamo kao Ljuba Nikšićanina u filmu „Nož“, kao i u filmovima „Tango je tužna misao koja se pleše“, „Bumerang“... U „Zoni Zamfirovoj“ je ostvario prvu glavnu mušku ulogu. U braku je sa glumicom Slobodom Mićalović.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Raj (1993)
    2. Simpatija i antipatija (1995)
    3. Tango je tuzna misao koja se plese (1997)
    4. Strsljen (1998)
    5. Raskrsce (1998)
    6. Dosije 128 (1998)
    7. Porodicno blago (1998–2002)
    8. Noz (1999)
    9. A sad adio (2000)
    10. Boomerang (2001)
    11. Treci kanal od sunca (2001)
    12. Zona Zamfirova (2002)
    13. Zona Zamfirova (2002– )
    14. Pljacka Treceg rajha (2004)
    15. Villa Maria (2004– )
    16. Zvezde ljubavi (2005)
    17. Ivkova slava (2005)
    18. Klopka (2007)
    19. Hadersfild (2007)
    20. Pozoriste u kuci (2007– )
    21. Osma sednica ili Zivot je san (2007)
    22. Vratice se rode (2007– )
    23. Citulja za Eskobara (2008)
    24. Ranjeni orao (2008– )
    25. Moj rodjak sa sela (2008– )
    26. Kraljevina Srbija / Kingdom of Serbia (2008)
    27. Human Zoo / Ljudski zooloski vrt (2009)
    28. Ranjeni orao (2009)
    29. Greh njene majke (2009– )
    30. Sva ta ravnica (2009– )
    31. Kao rani mraz / An Early Frost (2010)
    32. Zena sa slomljenim nosem (2010)
    33. Montevideo, Bog te video! (2010)
    34. Cvat lipe na Balkanu (2011– )
    35. Nepobedivo srce (2011– )
    36. Sesir profesora Koste Vujica (2012)
    37. Jagodici (2012– )
    38. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    39. Sesir profesora Koste Vujica (2013– )
    40. Vrata Srbije: Mojsinjska Sveta gora (2013)
    41. Montevideo, vidimo se! (2014)
    42. Marijina epizoda (2014)
    43. The Cursed Days (2014)
    44. Ulica lipa (2008– )
    45. Stado / Herd (2016)
    46. Santa Maria della Salute (2016)
    47. Santa Maria della Salute (2017– )
    48. Nemanjici-radjanje kraljevine (2017– )
    49. Mamurluci (2017– )
    50. Apsurdni eksperiment (2018)
    51. Grudi (2018)
    52. Grupa / The Group (2019– )
    Izmenjeno od: mir-lav; 13.03.2019 u 20:22.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:43.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1