+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.373
    Pohvaljen 43.387 puta u 9.262 postova
    Moć reputacije
    1266

    Dobrila Sokica / Dobrila Šokica

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Dobrila Sokica / Dobrila Šokica

    IMDb



    Rođena je 24. septembra 1934. godine u Kragujevcu. Završila je Državnu pozorišnu školu u Novom Sadu, 1954. godine. Glumila je u mnogobrojnim pozorišnim predstavama, u filmovim, i na televiziji.

    Bila je član ansambla u Narodnom pozorištu, Sombor (1954-1955), zatim prelazi u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu, gde ostaje do penzionisanja 1994. godine. Igra i posle penzionisanja.

    Bila je član Udruženja dramskih umetnika Srbije.

    Preminula je 25. maja 2010. godine u Novom Sadu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Izbiracica (1961)
    2. Zona Zamfirova (1967)
    3. Dzandrljivi muz (1967)
    4. Lepa parada (1970)
    5. Dorucak sa djavolom (1971)
    6. Pop Cira i pop Spira (1972)
    7. Purgatoli (1977)
    8. Sta se dogodilo sa Filipom Preradovicem (1977)
    9. Kod Kamile (1978)
    10. Sima ili ti rucak kod gospa Zorke Djurdjulov (1979)
    11. Kakav dan (1979)
    12. Baza na Dunavu (1981– )
    13. Mi smo smesna porodica (1981– )
    14. Razvod braka (1981)
    15. Pop Cira i pop Spira (1982)
    16. Jesen Djuke Drazetica (1983)
    17. Zivot u grobljanskoj (1987)
    18. Tako se kalio celik (1988)
    19. Kraj partije (1988)
    20. Leto (1988)
    21. Najvise na svetu celom (1994– )
    22. Zla zena (1998)
    Izmenjeno od: lisani; 20.04.2018 u 16:05.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1