+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Napredan član Eustahije Brzic avatar
    Datum registracije
    26.12.2012
    Postovi
    468
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.552
    Pohvaljen 1.222 puta u 401 postova
    Moć reputacije
    58

    Marija Karan / Marija Karan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Marija Karan / Marija Karan

    IMDb



    Marija Karan (Beograd, 29. april 1982) je srpska filmska, televizijska i pozorišna glumica.

    Marija Karan je rođena u Beogradu 29. aprila 1982. godine. Glumom je počela da se bavi 2002. godine. Postala je poznata 2004. godine, u filmu Jesen stiže, dunjo moja (2004). Nastavila je s ulogama u popularnim filmovima Kad porastem biću Kengur i Sedam i po i serijama Ljubav, navika, panika (2005), koju je napustila 2006. godine (zamenila ju je Borka Tomović). 2007. godine je glumila u jednom od najuspešnijih srpskih filmova te godine, Četvrti čovek, a trenutno radi na filmu Taksista.

    Kod nje primećen glumački talenat još dok je bila devojčica. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, studirala je zajedno sa glumcima Kalina Kovačević, Nada Macaković, Ana Marković i Nikola Rakočević. Pored glume, velika strast su joj odbojka, stoni tenis i fitnes-biciklizam.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Noc uz video (2002)
    2. Gotovo mitski (2003)
    3. Mile vs. tranzicija (2003– )
    4. Slobodan pad (2004)
    5. Kad porastem bicu Kengur (2004)
    6. Ulicni hodac (2004)
    7. Jesen stize, dunjo moja (2004)
    8. Ohcet (2005)
    9. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    10. Sedam i po (2006)
    11. Through Skin and Bone (2006)
    12. Ne skreci sa staze (2006)
    13. Kradljivac uspomena (2007)
    14. Cetvrti covek (2007)
    15. Taximan (2008)
    16. Casualty (1986– )
    17. Technotise - Edit i ja (2009)
    18. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    19. Dark Relic (2010)
    20. Sevdah za Karima (2010)
    21. The Rite (2011)
    22. Covert Affairs (2010–2014)
    23. Assassination Games (2011)
    24. Nepobedivo srce (2011– )
    25. Budva na pjenu od mora (2012– )
    26. Larin izbor (2011– )
    27. Booger Red (2015)
    28. Tesla (2016)
    29. 6Days66Years (2016)
    30. Wet Paint (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:08.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:27.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1