+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster precious avatar
    Datum registracije
    12.02.2013
    Postovi
    2.146
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    4.338
    Pohvaljen 4.427 puta u 1.716 postova
    Moć reputacije
    227

    Nenad Jezdic / Nenad Jezdić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Nenad Jezdic / Nenad Jezdić

    IMDb



    Nenad Jezdić (Valjevo, 12. jul 1972) je srpski glumac.

    U svom rodnom gradu je završio osnovnu i srednju školu. Nakon završene srednje škole upisuje glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Diplomirao u roku u klasi profesora Predraga Bajčetića. Aktivni je član Ateljea 212, gdje je odigrao veliki broj predstava. Mnogo puta je nagrađivan za uloge u predstavama i filmovima, a jedna od najznačajnijih je nagrada Zoran Radmilović za najbolje glumačko ostvarenje u 2005. godini.

    Osim glumačkog poziva bavi se i proizvodnjom rakije od voća koje je sam zasadio. Osvojio je tri zlatne medalje 2012. godine na 79. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Kazi zasto me ostavi (1993)
    2. Ni na nebu ni na zemlji (1994)
    3. Paket aranzman (1995)
    4. Tamna je noc (1995)
    5. Sudbina jednog razuma (1996)
    6. Filumena Marturano (1996)
    7. Tri letnja dana (1997)
    8. Tri palme za dve bitange i ribicu (1998)
    9. Lajanje na zvezde (1998)
    10. Nikoljdan 1901. godine (1998)
    11. Ljubinko i Desanka (1998)
    12. Kneginja iz Foli Berzera (1998)
    13. Bekstvo (1998)
    14. Noz (1999)
    15. Tajna porodicnog blaga (2000)
    16. Dug iz Baden - Badena (2000)
    17. A sad adio (2000)
    18. Klasa 2002 (2002)
    19. Mrtav 'ladan (2002)
    20. Porodicno blago (1998–2002)
    21. Kordon (2002)
    22. Mali svet (2003)
    23. Neki novi klinci (2003– )
    24. Zurka (2004)
    25. San zimske noci (2004)
    26. Crni Gruja (2003–2004)
    27. Te quiero, Radisa (2004)
    28. Skela (2004)
    29. Lele, bato (2005)
    30. Praonica (2005– )
    31. Miris formalina (2005)
    32. Sveti Nikolaj Srpski/Saint Nikolai the Serb (2006)
    33. Stizu dolari (2004– )
    34. Sedam i po (2006)
    35. Ava Justin Popovic (2007)
    36. Crni Gruja i kamen mudrosti (2007)
    37. Smrtonosna motoristika (2007)
    38. Carlston za Ognjenku (2008)
    39. Citulja za Eskobara (2008)
    40. Poslednja audijencija (2008– )
    41. Ranjeni orao (2008– )
    42. Drug Crni u Narodnooslobodilackoj borbi (2009)
    43. Ranjeni orao (2009)
    44. Hitna pomoc (2009)
    45. Na terapiji (2009– )
    46. Nepobedivo srce (2011– )
    47. Bela ladja (2006– )
    48. Led (2012)
    49. Drug Crni u NOB-u (2012– )
    50. Ravna Gora (2013– )
    51. Cudna suma (2014)
    52. Enklava (2015)
    53. Za kralja i otadzbinu / For King and Homeland (2015)
    54. Ulica lipa (2008– )
    55. Baka (2016)
    56. Senke nad Balkanom (2017– )
    57. Mamini sinovi (2017– )

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 15:40.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:53.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1