+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Top poster precious avatar
    Datum registracije
    12.02.2013
    Postovi
    2.146
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    4.338
    Pohvaljen 4.427 puta u 1.716 postova
    Moć reputacije
    227

    Gordan Kicic / Gordan Kičić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Gordan Kicic / Gordan Kičić

    IMDb



    Gordan Kičić je rođen u Beogradu 5. avgusta 1977. godine. Prvu godinu srednje škole je završio u Petoj beogradskoj gimnaziji, a potom je školovanje nastavio u Moskvi, gde se preselio sa svojim roditeljima. U Moskvi je završio srednju školu a potom se vratio u Beograd gde je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti. Otac Branko Kičić je poznati reditelj dok je majka, Bojana Kičić, beogradski advokat.Oženjen je suprugom Zoranom sa kojom ima ćerku Sofiju.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Do koske (1997)
    2. Za ljubav je potrebno (1998)
    3. Natalija (1998– )
    4. Bekstvo (1998)
    5. Porodicno blago (1998–2002)
    6. Proputovanje (1999)
    7. Nebeska udica (2000)
    8. Mehanizam (2000)
    9. Rat uzivo (2000)
    10. Dorcol-Menhetn (2000)
    11. Metla bez drske 2 (2001– )
    12. Ona voli Zvezdu (2001)
    13. Mala nocna muzika (2002)
    14. Lavirint (2002)
    15. Lisice (2002– )
    16. Siroti mali hrcki 2010 (2003)
    17. Kazneni prostor (2003– )
    18. E-Snuff (2003)
    19. Kad porastem bicu Kengur (2004)
    20. Poljupci (2004)
    21. Lift (2004– )
    22. Potera za Srec(k)om (2005)
    23. Libero (2005)
    24. Sedam i po (2006)
    25. Mile vs. tranzicija (2003– )
    26. Turneja / The Tour (2008)
    27. Poslednja audijencija (2008– )
    28. Cekaj me, ja sigurno necu doci (2009)
    29. Ono kao ljubav (2009– )
    30. Sva ta ravnica (2009– )
    31. Neke druge price (2010)
    32. Ma nije on takav (2010)
    33. Zajedno (2011)
    34. Cat Run (2011)
    35. Beli lavovi (2011)
    36. Turneja (2011– )
    37. Kako su me ukrali Nemci (2011)
    38. Ustanicka ulica (2012)
    39. Otvorena vrata 2 (2013– )
    40. Jagodici (2012– )
    41. Cetiri ruze (2015)
    42. Apsurdni eksperiment (2016)
    43. Patuljci sa naslovnih strana (2018)

    Izmenjeno od: mir-lav; 26.03.2019 u 20:40.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:25.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1