+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Junior SilentStorm666 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    85
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.350
    Pohvaljen 799 puta u 139 postova
    Moć reputacije
    17

    Velimir ‘Bata’ Zivojinovic / Velimir ‘Bata’ Živojinović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Velimir ‘Bata’ Zivojinovic / Velimir ‘Bata’ Živojinović

    IMDb



    Velimir (Bata) Živojinović (Koraćica, 5. juna 1933. – Beograd, 22. maja 2016.), jugoslovenski i srpski glumac.

    Na filmu je debitovao 1955. u filmu „Pesma sa Kumbare“, a u svojoj karijeri je glumio u preko 250 filmova i serija. Proslavio se u partizanskim filmovima snimanim tokom 1960ih i 1970ih, a jedan od njih, „Valter brani Sarajevo“ mu je doneo veliku popularnost u Kini. Osim glume, bavio se i politikom - bio je poslanik Socijalističke partije Srbije u nekoliko mandata, a 2002. godine bio je kandidat SPS-a na predsedničkim izborima u Srbiji.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pesma sa Kumbare (1955)
    2. Klisura (1956)
    3. Poslednji kolosek (1956)
    4. Cipelice na asfaltu (1956)
    5. Tragom prestupa (1957)
    6. Subotom uvece (1957)
    7. Mali covek (1957)
    8. Zemlja (1958)
    9. Te noci (1958)
    10. Rafal u nebo (1958)
    11. Il vendicatore (1959)
    12. Vlak bez voznog reda (1959)
    13. Vetar je stao pred zoru (1959)
    14. Rat (1960)
    15. Signali nad gradom (1960)
    16. Dilizansa snova (1960)
    17. Uzavreli grad (1961)
    18. Pesma (1961)
    19. Kozara (1962)
    20. Krst Rakoc (1962)
    21. Dr (1962)
    22. Dvostruki obruc (1963)
    23. Nevesinjska puska (1963)
    24. Radopolje (1963)
    25. Zemljaci (1963)
    26. Muskarci (1963)
    27. Covek iz hrastove sume (1964)
    28. Put oko sveta (1964)
    29. Narodni poslanik (1964)
    30. Dobra kob (1964)
    31. Tri (1965)
    32. Laznivka (1965)
    33. Old Surehand (1965)
    34. Neprijatelj (1965)
    35. Pogled u zjenicu sunca (1966)
    36. Pre rata (1966)
    37. Povratak (1966)
    38. San (1966)
    39. Glineni golub (1966)
    40. Anabelin san (1966)
    41. Skupljaci perja (1967)
    42. Breza (1967)
    43. Posalji coveka u pola dva (1967)
    44. Praznik (1967)
    45. Diverzanti (1967)
    46. Noz (1967)
    47. Visnja na Tasmajdanu (1968)
    48. Uzrok smrti ne pominjati (1968)
    49. Bekstva (1968)
    50. Bice skoro propast sveta (1968)
    51. Operacija Beograd (1968)
    52. Ima ljubavi, nema ljubavi (1968)
    53. Brat doktora Homera (1968)
    54. Oseka (1969)
    55. Most (1969)
    56. Bitka na Neretvi (1969)
    57. Krvava bajka (1969)
    58. Zarki (1970)
    59. Moja luda glava (1971)
    60. Dorucak sa djavolom (1971)
    61. Das falsche Gewicht (1971)
    62. Opklada (1971)
    63. Zvezde su oci ratnika (1972)
    64. Gradjani sela Luga (1972– )
    65. I Bog stvori kafansku pevacicu (1972)
    66. Tragovi crne devojke (1972)
    67. Il maestro e Margherita (1972)
    68. Valter brani Sarajevo (1972)
    69. Obraz uz obraz (1972– )
    70. Pozoriste u kuci (1972–1984)
    71. Sutjeska (1973)
    72. Kolnati sme, Irina (1973)
    73. Bombasi (1973)
    74. Mirko i Slavko (1973)
    75. Sluga (1973)
    76. Kamenolom (1973)
    77. Hotel za ptice (1973)
    78. Valter brani Sarajevo (1974– )
    79. Dervis i smrt (1974)
    80. Kosava (1974)
    81. Partizani (1974)
    82. Crveni udar (1974)
    83. Rekvijem za teskasa (1974)
    84. Potomak (1974)
    85. Partizani / Tactical Guerilla (1974)
    86. Crvena zemlja / Red Earth / Massacre at Noon (1975)
    87. Povest o dobrih ljudeh (1975)
    88. Seljacka buna 1573 (1975)
    89. Zivot je lep (1975– )
    90. Sinovi (1975)
    91. Naivko (1975)
    92. Cuvar plaze u zimskom periodu (1976)
    93. Vrhovi Zelengore (1976)
    94. Povratak otpisanih (1976)
    95. Morava 76 (1976)
    96. Idi tamo gde te ne poznaju (1976)
    97. Povratak otpisanih (1976– )
    98. Gruppenbild mit Dame (1977)
    99. Hajka (1977)
    100. Pas koji je voleo vozove (1977)
    101. Lude godine (1977)
    102. Sekvence i konsekvence (1977)
    103. Ljubavni zivot Budimira Trajkovica (1977)
    104. Bestije (1977)
    105. Stici pre svitanja (1978)
    106. Nije nego (1978)
    107. Tren (1978)
    108. Noc od paucine (1978)
    109. Tigar (1978)
    110. Cardak ni na nebu ni na zemlji (1978– )
    111. Sedam plus sedam (1978– )
    112. Anno domini 1573 (1979– )
    113. Drugarcine (1979)
    114. Usijanje (1979)
    115. Partizanska eskadrila (1979)
    116. Radio Vihor zove Andjeliju (1979)
    117. Tren (1980)
    118. Pozorisna veza (1980)
    119. Rad na odredjeno vreme (1980)
    120. Poseban tretman (1980)
    121. Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica (1980)
    122. Nesto iz zivota (1980)
    123. Duvanski put (1980)
    124. Crveniot konj (1981)
    125. Erogena zona (1981)
    126. Visoki napon (1981)
    127. Dorotej (1981)
    128. Sesta brzina (1981)
    129. Pad Italije (1981)
    130. Decko koji obecava (1981)
    131. Sok od sljiva (1981)
    132. Lov u mutnom (1981)
    133. Laf u srcu (1981)
    134. Price iz radionice (1981– )
    135. Progon (1982)
    136. Venerijanska raja (1982)
    137. Nedeljni rucak (1982)
    138. Moj tata na odredjeno vreme (1982)
    139. Idemo dalje (1982)
    140. 13. jul (1982)
    141. Balkan ekspres (1983)
    142. Kakav deda takav unuk (1983)
    143. Stepenice za nebo (1983)
    144. Halo taxi (1983)
    145. Igmanski mars (1983)
    146. Veliki transport (1983)
    147. Timocka buna (1983)
    148. Idi mi, dodji mi (1983)
    149. Secerna vodica (1983)
    150. Jos ovaj put (1983)
    151. Crveniot konj (1983– )
    152. Pejzazi u magli (1984)
    153. Pazi sta radis (1984)
    154. Cudo nevidjeno (1984)
    155. U raljama zivota (1984)
    156. Sta je s tobom, Nina (1984)
    157. Opasni trag (1984)
    158. Balkanski spijun (1984)
    159. Kraj rata (1984)
    160. Mala pljacka vlaka (1984)
    161. Balkan ekspres (1984– )
    162. Nema problema (1984)
    163. Stefica Cvek u raljama zivota (1984)
    164. Groznica ljubavi (1984)
    165. Sivi dom (1984– )
    166. Cao inspektore (1985)
    167. Nije lako sa muskarcima (1985)
    168. I to ce proci (1985)
    169. Ada (1985)
    170. Brisani prostor (1985– )
    171. Zivot je lep (1985)
    172. Drzanje za vazduh (1985)
    173. Debeli i mrsavi (1985)
    174. Sest dana juna (1985)
    175. Zikina dinastija (1985)
    176. U zatvoru (1985)
    177. Osveta (1986)
    178. Posljednji skretnicar uzanog kolosijeka (1986)
    179. Druga Zikina dinastija (1986)
    180. Svecana obaveza (1986)
    181. Sekula i njegove zene (1986)
    182. Razvod na odredjeno vreme (1986)
    183. Obecana zemlja (1986)
    184. Miss (1986)
    185. Majstor i Sampita (1986)
    186. Dobrovoljci (1986)
    187. Zaljubljeni (1987)
    188. Oktoberfest (1987)
    189. I to se zove sreca (1987– )
    190. Hudodelci (1987)
    191. Hajde da se volimo (1987)
    192. Zabranjeno tuci malu decu (1987)
    193. Sazvezdje belog duda (1987– )
    194. Lutalica (1987)
    195. Bolji zivot: Novogodisnji special (1987)
    196. Vuk Karadzic (1987– )
    197. Bolji zivot (1987–1991)
    198. Vanbracna putovanja (1988)
    199. Vikend na mrtovci (1988)
    200. Tajna manastirske rakije (1988)
    201. Tesna koza 3 (1988)
    202. Sulude godine (1988)
    203. Spijun na stiklama (1988)
    204. Jednog lepog dana (1988)
    205. War and Remembrance (1988)
    206. Balkan ekspres 2 (1989)
    207. Atoski vrtovi - preobrazenje (1989)
    208. Kako je propao rokenrol (1989)
    209. Drugarica ministarka (1989– )
    210. Hajde da se volimo 2 (1989)
    211. Vampiri su medju nama (1989)
    212. Balkan ekspres 2 (1989– )
    213. Boj na Kosovu (1989)
    214. Nedeljom od devet do pet (1989)
    215. Neunistivi (1990–1991)
    216. Sex-partijski neprijatelj br. 1 (1990)
    217. Vikend na mrtovci (1990– )
    218. U ime zakona (1990– )
    219. Svemirci su krivi za sve (1991)
    220. Holivud ili propast (1991)
    221. Original falsifikata (1991)
    222. Sekula se opet zeni (1991)
    223. Praznik u Sarajevu (1991)
    224. Bracna putovanja (1991)
    225. Prokleta je Amerika (1992)
    226. Velika frka (1992)
    227. Sekula nevino optuzen (1992)
    228. Dama koja ubija (1992)
    229. Tri karte za Holivud (1993)
    230. Pun mesec nad Beogradom (1993)
    231. Srecni ljudi (1993– )
    232. Slatko od snova (1994)
    233. Trojka (1994)
    234. Goli zivot (1995– )
    235. Kraj dinastije Obrenovic (1995– )
    236. Tamna je noc (1995)
    237. Treca sreca (1995)
    238. Svadbeni mars (1995)
    239. Lepa sela lepo gore (1996)
    240. Dovidjenja u Cikagu (1996)
    241. Srecni ljudi: Novogodisnji special (1996)
    242. Balkanska pravila (1997)
    243. Ptice koje ne polete (1997)
    244. Rane (1998)
    245. Kupi mi Eliota (1998)
    246. Lajanje na zvezde (1998)
    247. Bure baruta (1998)
    248. Kod Lude ptice (1998– )
    249. Porodicno blago (1998–2002)
    250. Noz (1999)
    251. Belo odelo (1999)
    252. Ranjena zemlja (1999)
    253. Senke uspomena (2000)
    254. Rat uzivo (2000)
    255. Seljaci (2001)
    256. Sve je za ljude (2001)
    257. Mrtav 'ladan (2002)
    258. Amir (2002)
    259. Kosarkasi (2005– )
    260. Ivkova slava (2005)
    261. Made in YU (2005)
    262. Drugo stanje (2006– )
    263. Seljaci (2006– )
    264. Princ od papira (2007)
    265. Moj rodjak sa sela (2008– )
    266. Sesto culo (2009– )
    267. Sestre (2011)
    268. Nepobedivo srce (2011– )
    269. Najlepsa je zemlja moja (2012)
    270. Led (2012)
    271. Drug Crni u NOB-u (2012– )
    Izmenjeno od: lisani; 20.04.2018 u 16:07.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:09.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1