+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Sergej Trifunovic / Sergej Trifunović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Sergej Trifunovic / Sergej Trifunović

    IMDb



    Sergej Trifunović je srpski glumac, poreklom iz glumačke porodice. Njegov otac, Tomislav Trifunović, i brat Branislav Trifunović su takođe glumci.

    Trifunović je jedan od najpopularnijih glumaca svoje generacije iz Srbije. Studirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, a na velikom platnu se prvi put pojavio 1995. u filmu „Tuđa Amerika“. Proslavio se ulogama u filmovima „Ubistvo s predumišljajem“ „Stršljen“, „Spasitelj“, „Munje!“, „Karaula“ i seriji „Crni Gruja“.

    Sergej Trifunović je rođen 2. septembra 1972. godine u Mostaru u porodici glumca Tomislava Trifunovića i pravnice Slobodanke. Njegov mlađi brat je glumac Branislav Trifunović. Otac Tomislav se u svojoj karijeri često selio, pa je Sergej živeo u Mostaru, Užicu, Kruševcu i Beogradu. Godine 1990, upisao se na beogradski Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Zajedno sa njim su studirali Nataša Ninković, Vojin Ćetković i Nebojša Glogovac. Diplomirao je 1994. godine, a 2009. godine postao je asistent svom nekadašnjem profesoru (Vladimiru Jevtoviću) na katedri za glumu Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Raj / Heaven (1993)
    2. Someone Else's America (1995)
    3. Ubistvo s predumisljajem (1995)
    4. Strsljen (1998)
    5. Savior (1998)
    6. Bure baruta (1998)
    7. Ljubinko i Desanka (1998)
    8. Lovers (1999)
    9. 3 A.M. (2001)
    10. Munje! (2001)
    11. Treci kanal od sunca (2001)
    12. Ko ceka doceka (2002)
    13. Lisice (2002– )
    14. Profesionalac (2003)
    15. Crni Gruja (2003–2004)
    16. Kad porastem bicu Kengur (2004)
    17. Love (2005)
    18. Pogled sa Ajfelovog tornja (2005)
    19. Bitange i princeze (2005– )
    20. Sleeper Cell (2005– )
    21. Aporia (2006)
    22. Karaula / The Border Post (2006)
    23. Uslovna sloboda (2006)
    24. Sve dzaba (2006)
    25. Next (2007)
    26. In the Name of the Son (2007)
    27. Maska (2007)
    28. War, Inc. (2008)
    29. Turneja / The Tour (2008)
    30. Viko (2009)
    31. Cekaj me, ja sigurno necu doci (2009)
    32. Serbian Scars (2009)
    33. Na terapiji (2009– )
    34. Ono kao ljubav (2009– )
    35. Srpski film (2010)
    36. Neke druge price (2010)
    37. The Whistleblower (2010)
    38. Montevideo, Bog te video! (2010)
    39. Turneja (2011– )
    40. The Touch (2012)
    41. Zalet (2012)
    42. The Raven (2012)
    43. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    44. Elsker deg også (2012)
    45. Obrana i zastita (2013)
    46. Falsifikator (2013)
    47. Mamaros (2013)
    48. Dub Play (2013)
    49. Mali Budo (2014)
    50. Kraftidioten (2014)
    51. Jednaki (2014)
    52. Bicemo prvaci sveta (2015)
    53. Crno-bijeli svijet (2015– )
    54. Bourek (2015)
    55. Prvaci sveta (2016– )
    56. Ime: Dobrica, prezime: nepoznato / Dobrica / Name: Dobrica, Last Name: Unknown (2016)
    57. On the Milky Road / Na mlecnom putu (2016)
    58. Jesen samuraja / The Samurai in Autumn (2016)
    59. Kozje usi / Out of the Woods (2017)
    60. A Balkan Noir (2017)
    61. Ubice mog oca (2016– )
    62. Grande Punto (2018)
    63. Apsurdni eksperiment (2018)
    64. Volja sinovljeva (2018)
    65. Ajvar (2018)
    66. Taksi bluz (2018)
    67. The Islander
    Izmenjeno od: TamaraPsy; 20.11.2018 u 13:52.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:46.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1