+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Napredan član Eustahije Brzic avatar
    Datum registracije
    26.12.2012
    Postovi
    468
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.552
    Pohvaljen 1.222 puta u 401 postova
    Moć reputacije
    58

    Ivana Popovic / Ivana Popović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ivana Popovic / Ivana Popović

    IMDb



    Ivana Popović je rođena u Beogradu 14. oktobra 1986. godine. Završila je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Dragana Petrovića, igrala je u „Madlenijanumu“, „Dušku Radoviću“ i UK „Vuku“. Poznata je po ulozi Milice iz televizijske serije Sva ta ravnica (2010).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Cimerke (2004)
    2. Minus (2007)
    3. Promeni me (2007)
    4. Ljubav i mrznja (2007– )
    5. Ranjeni orao (2008– )
    6. Ranjeni orao (2009)
    7. Waiting (2009)
    8. Sva ta ravnica (2009– )
    9. Frigidance (2010)
    10. Na slovo, na slovo (2010– )
    11. Doktor Rej i djavoli (2012)
    12. Otvorena vrata 2 (2013– )

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:55.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:27.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1