+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Napredan član Eustahije Brzic avatar
    Datum registracije
    26.12.2012
    Postovi
    468
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    1.552
    Pohvaljen 1.222 puta u 401 postova
    Moć reputacije
    58

    Dragana Dabovic / Dragana Dabović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Dragana Dabovic / Dragana Dabović

    IMDb



    Dragana Dabović, rođena u Kotoru, 30. septembra 1987. godine, je srpska glumica. Živi u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Na terapiji (2009– )
    2. The Box (2011)
    3. S/Kidanje (2013)
    4. Vojna akademija 2 (2013)
    5. Vojna akademija (2012– )
    6. Cetiri ruze (2015)
    7. Vere i zavere (2016– )
    8. The Black Pin (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:08.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:38.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1