+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.012
    Pohvaljen 12.515 puta u 3.017 postova
    Moć reputacije
    336

    Srdjan 'Zika' Todorovic / Srđan 'Žika' Todorović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Srdjan 'Zika' Todorovic / Srđan 'Žika' Todorović

    IMDb



    Srđan Žika Todorović, (Beograd, 28. mart 1965) je srpski glumac i rok muzičar, sin glumca Bore Todorovića. Mlađa sestra Dana Todorović je takođe glumica.

    Završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a jedno vreme se paralelno bavio glumom i muzikom. Kao bubnjar svirao je u beogradskim grupama Eks Radnička Kontrola, Centar, Bezobrazno zeleno, Disciplina kičme (1982—1986), Ekatarina Velika (1987—1990) i Kazna za uši. Kasnije se posvećuje isključivo glumi.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ima ljubavi, nema ljubavi (1968)
    2. Bal na vodi (1985)
    3. Oktoberfest (1987)
    4. Dogodilo se na danasnji dan (1987)
    5. Vec vidjeno (1987)
    6. Zaboravljeni (1988)
    7. Kako je propao rokenrol (1989)
    8. Zaboravljeni (1991– )
    9. Mala (1991)
    10. Mi nismo andjeli (1992)
    11. Crni bombarder (1992)
    12. Vizantijsko plavo (1993)
    13. Podzemlje (1995)
    14. Bila jednom jedna zemlja (1995– )
    15. Tri letnja dana (1997)
    16. Tri palme za dve bitange i ribicu (1998)
    17. Crna macka, beli macor (1998)
    18. Rat uzivo (2000)
    19. Tandem (2000)
    20. Apsolutnih sto (2001)
    21. Mrtav 'ladan (2002)
    22. Jagoda u supermarketu (2003)
    23. Sivi kamion crvene boje (2004)
    24. Mi nismo andjeli 2 (2005)
    25. Flert (2005)
    26. Potera za Srec(k)om (2005)
    27. Ivkova slava (2005)
    28. U ordinaciji (2005)
    29. A3 - Rock'n'Roll uzvraca udarac (2006)
    30. Ne skreci sa staze (2006)
    31. Pozoriste u kuci (2007– )
    32. Uvodjenje u posao (2007)
    33. Vratice se rode (2007– )
    34. Sektor (2008)
    35. Rode u magli (2009)
    36. Technotise - Edit i ja (2009)
    37. Srpski film (2010)
    38. Montevideo, Bog te video! (2010)
    39. Zduhac znaci avantura (2011)
    40. The Box (2011)
    41. Folk (2012– )
    42. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    43. Montevideo, vidimo se! (2014)
    44. Top je bio vreo (2014)
    45. Atomski zdesna (2014)
    46. Cetiri ruze (2015)
    47. Apsurdni eksperiment (2016)
    48. Juzni vetar / South Wind (2018)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:35.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1