+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.117
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.000
    Pohvaljen 12.512 puta u 3.016 postova
    Moć reputacije
    336

    Slavko Stimac / Slavko Štimac

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Slavko Stimac / Slavko Štimac

    IMDb



    Slavko Štimac (Konjsko Brdo u Lici, 15. oktobar 1960) je srpski glumac. Prva uloga mu je bila u filmu Obrada Gluščevića „Vuk samotnjak“ gde je igrao pastira. Potvrđuje se u filmovima „Zimovanje u Jakobsfeldu“ i „Salaš u malom ritu“. Sledećih godina tumači uglavnom uloge tinejdžera. Izuzetno mladolik i u kasnijem životnom dobu često igra adolescente, kakva je i njegova, po mnogim mišljenjima i najbolja uloga, sarajevskog pubertetlije u filmu „Sjećaš li se Doli Bel“.

    Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. CBS Children's Film Festival (1967–1978)
    2. Vuk samotnjak (1972)
    3. Sutjeska (1973)
    4. Zimovanje u Jakobsfeldu (1975)
    5. Salas u Malom Ritu (1975– )
    6. Salas u Malom Ritu (1976)
    7. Vlak u snijegu (1976)
    8. Lepse od snova (1976)
    9. Cast mi je pozvati vas (1976– )
    10. Cross of Iron (1977)
    11. Specijalno vaspitanje (1977)
    12. Dvoboj za juznu prugu (1978)
    13. Tigar (1978)
    14. Tamo i natrag (1978)
    15. Kost od mamuta (1979)
    16. Godisnja doba Zeljke, Visnje i Branke (1979)
    17. Zimsko ferije (1979)
    18. Pakleni otok (1979)
    19. Ko to tamo peva (1980)
    20. Sjecas li se, Dolly Bell (1981)
    21. Ziveti kao sav normalan svet (1982)
    22. Igmanski mars (1983)
    23. Prijatelji (1984)
    24. Cudo nevidjeno (1984)
    25. Varljivo leto '68 (1984)
    26. Nedjeljni zabavnik (1984– )
    27. I to ce proci (1985)
    28. Ovni in mamuti (1985)
    29. Drzanje za vazduh (1985)
    30. Svecana obaveza (1986)
    31. The Misfit Brigade (1987)
    32. Na putu za Katangu (1987)
    33. Dogodilo se na danasnji dan (1987)
    34. Braca po materi (1988)
    35. Dome, slatki dome (1988– )
    36. The Hottest Day of the Year (1991)
    37. Noc u kuci moje majke (1991)
    38. Kazi zasto me ostavi (1993)
    39. Underground (1995)
    40. Bila jednom jedna zemlja (1995– )
    41. Tri letnja dana (1997)
    42. The Young Girl and the Monsoon (1999)
    43. Oxygen (1999)
    44. Zivot je cudo (2004)
    45. Zivot je cudo (2006)
    46. Optimisti (2006)
    47. Od danas do sutra (2006)
    48. Konji vrani (2007)
    49. S. O. S. - Spasite nase duse (2007)
    50. Turneja / The Tour (2008)
    51. Buick Riviera (2009)
    52. Djavolja varos (2009)
    53. Jesen stize, dunjo moja (2009– )
    54. Stevan M. Zivkovic (2010)
    55. Coriolanus (2011)
    56. Neprijatelj (2011)
    57. Turneja (2011– )
    58. Najlepsa je zemlja moja (2012)
    59. Sve to (2012)
    60. Montevideo, Bog te video! (2012– )
    61. Top je bio vreo (2014)
    62. Golden Five (2015)
    63. All That Remains (2015)
    64. Ime: Dobrica, prezime: nepoznato / Dobrica / Name: Dobrica, Last Name: Unknown (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 10:55.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1