+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.117
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.000
    Pohvaljen 12.512 puta u 3.016 postova
    Moć reputacije
    336

    Zarko Radic / Žarko Radić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Zarko Radic / Žarko Radić

    IMDb



    Žarko Radić (Split, 13.04.1950 - ) je hrvatski glumac, koji je 1970-ih stekao veliku popularnost diljem tadašnje Jugoslavije zahvaljujući ulozi Jastreba u TV-seriji Kapelski kresovi. 2000-ih je imao zapažen nastup kao Tomislav Jurak, protagonist popularne telenovele Villa Maria. Na Akademiji za pozorište, film, radio i tv u Beogradu je diplomirao glumu kao prvi u klasi prof. Miljenka Maričića 1973. godine. Od 1973. do 1985. stalni je član Pozorišta na Terazijama kasnije Savremenog pozorišta. Od 1985. do 1991. slobodni je umetnik. Od 2005. stalni je član ansambla Hrvatske drame HNK Ivana pl. Zajca.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Selo bez seljaka (1970–1973)
    2. Prvi splitski odred (1972)
    3. Filip na konju (1973)
    4. Dimitrije Tucovic (1973– )
    5. Otpisani (1974)
    6. Otpisani (1974– )
    7. Kapelski kresovi (1974– )
    8. Muke po Mati (1975)
    9. U Orfeumu kod Brane (1975)
    10. Sinovi (1975)
    11. Poznajete li Pavla Plesa? (1975)
    12. Devojacki most (1976)
    13. Povratak otpisanih (1976– )
    14. Posjeta (1977)
    15. Presuda (1977)
    16. Profesionalci (1977– )
    17. Razmena (1978)
    18. Bosko Buha (1978)
    19. Bosko Buha (1978)
    20. Sedam sekretara SKOJ-a (1978– )
    21. Osma ofanziva (1979– )
    22. Lanci (1979)
    23. Dobrocinitelji (1979– )
    24. Pripovedanja Radoja Domanovica (1979– )
    25. Slom (1979– )
    26. Sesta brzina (1981)
    27. Zedj (1981)
    28. 500 kada (1981)
    29. Price iz radionice (1981– )
    30. Direktan prenos (1982)
    31. Ruski Umetnicki eksperiment (1982)
    32. Daleko nebo (1982)
    33. Dani AVNOJ-a (1983)
    34. Ljubavno pismo (1983)
    35. Prijatelji (1984)
    36. Ubi ili poljubi (1984– )
    37. Sivi dom (1984– )
    38. Dvostruki udar (1985)
    39. Odlazak ratnika, povratak marsala (1986– )
    40. Hudodelci (1987)
    41. Vuk Karadzic (1987– )
    42. Bolji zivot (1987–1991)
    43. Vampiri su medju nama (1989)
    44. Mister Dolar (1989)
    45. Pocetni udarac (1990)
    46. Klaustrofobicna komedija (1990)
    47. Zaboravljeni (1991– )
    48. Sudjenje djeneralu Vesovicu (2001)
    49. Novo doba (2002)
    50. Villa Maria (2004– )
    51. Bitange i princeze (2005– )
    52. Cimmer fraj (2006–2007)
    53. Kradljivac uspomena (2007)
    54. Hitna 94 (2008– )
    55. Pola ure za baku (2010)
    56. Loza (2011– )
    57. Ruza vjetrova (2011– )
    58. Zene sa Dedinja (2011–2015)
    59. Neposlusni (2014)
    60. Dig (2015)
    61. Lazni svjedok (2016– )
    62. Prvaci sveta (2016– )
    63. Kud puklo da puklo (2014– )
    64. Transmania / A Twisted Game (2016)
    65. Le Fantôme (2016)
    66. Lavina / The Avalanche (2017)
    67. Na granici (2018–2019)
    Izmenjeno od: Shane; 09.10.2018 u 16:31.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1