+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Ksenija Pajic / Ksenija Pajić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ksenija Pajic / Ksenija Pajić

    IMDb



    Ksenija Pajić (Rijeka, 30. jun 1961.) jugoslovenska je i hrvatska filmska i pozorišna glumica srpskog porekla. Ksenija Pajić je rođena u Rijeci, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu 1984. godine. Nakon diplomiranja provela je dve sezone u Teatru u gostima gde je igrala glavne uloge. Godine 1986. primljena je u stalni angažman Dramskog kazališta Gavela.

    Na filmu je debitovala 1986. zapaženom sporednom ulogom sustanarke Mire Furlan u filmu „Za sreću je potrebno troje“ Rajka Grlića. Za ulogu otmene zagrebačke građanske udovice zaljubljene u partizanskog oficira (Žarko Laušević) u filmu „Oficir s ružom“ dobila je Veliku povelju na festivalu u Nišu, te nagrade na međunarodnim festivalima u Veneciji i Harareu.
    Ostvarila je veliki broj zapaženih uloga u pozorištu, na filmu i na televiziji.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Smogovci (1982–1996)
    2. Za srecu je potrebno troje (1985)
    3. To nije moj zivot, to je samo privremeno (1985)
    4. Dosije (1986– )
    5. Putovanje u Vucjak (1986– )
    6. Trgovci i ljubavnici (1986)
    7. Kako prezivjeti do prvog (1986)
    8. Uvek spremne zene (1987)
    9. Oficir s ruzom (1987)
    10. Predvecerje puno skepse (1988)
    11. Zivot sa stricem (1988)
    12. Glembajevi (1988)
    13. Bez treceg (1988)
    14. Diploma za smrt (1989)
    15. Hamburg Altona (1989)
    16. Tudjinac (1990)
    17. Lude gljive (1990)
    18. Orao (1990)
    19. Zlatne godine (1992)
    20. Sokak triju ruza (1992)
    21. Baka bijela (1992)
    22. Kontesa Dora (1993)
    23. Muka (1994)
    24. Svaki put kad se rastajemo (1994)
    25. Prepoznavanje (1996)
    26. Djed i baka se rastaju (1996)
    27. Rusko meso (1997)
    28. Kad mrtvi zapjevaju (1998)
    29. Marsal (1999)
    30. Garcia (1999)
    31. Crna kronika ili dan zena (2000)
    32. Novo doba (2002)
    33. Potonulo groblje (2002)
    34. Ledina (2003)
    35. Infekcija (2003)
    36. Villa Maria (2004– )
    37. Dva igraca s klupe (2005)
    38. Ljubav u zaledju (2005– )
    39. Bitange i princeze (2005– )
    40. Luda kuca (2005– )
    41. Obicni ljudi (2006–2007)
    42. Urota (2007– )
    43. Zauvijek susjedi (2007–2008)
    44. Ponos Ratkajevih (2007–2008)
    45. Blazeni Augustin Kazotic (2008)
    46. Sve ce biti dobro (2008–2009)
    47. Najbolje godine (2009– )
    48. Majka asfalta (2010)
    49. Dnevnik plavuse (2010–2011)
    50. Duh babe Ilonke (2011)
    51. Loza (2011– )
    52. Ljudozder vegetarijanac (2012)
    53. Projekcije (2013)
    54. Suti (2013)
    55. Otvorena vrata 2 (2013– )
    56. Tajne (2013– )
    57. Vatre Ivanjske (2014–2015)
    58. Crno-bijeli svijet (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 18:54.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1