+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Jelena Veljaca / Jelena Veljača

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jelena Veljaca / Jelena Veljača

    IMDb



    Jelena Veljača je hrvatska glumica, završila je glumačku akademiju, a najpoznatija je po ulogama u domaćim telenovelama „Ljubav u zaleđu“ i „Vila Marija“. Osim toga, nastupala je i u pilotu za humorističnu seriju „Veliki odmor“, koja nikad nije videla svetlo dana dalje pilota, te je glumila u hrvatskoj kriminalističkoj seriji „Urota“.

    Osim u glumi okušala se i u pisanju scenarija, te je napisala scenarije za hrvatske telenovele „Obični ljudi“, „Ponos Ratkajevih“ i „Zakon ljubavi“.

    U oktobru 2008 je Roman Majetić Jeleni Veljači uručio otkaz. Kao razloge je medijima naveo „neispunjavanje ugovorenih obaveza, odnosno kršenje ugovora“. Jelenu Veljaču je ubrzo zamenila Nataša Drakulić, kao scenaristkinju na seriji „Zakon ljubavi“. Nakon toga je Veljača jedno vreme radila kao konsultantkinja na seriji „Hitna 94“.

    Bila je u ljubavnoj vezi s producentom i vlasnikom producentske kuće AVA, Romanom Majetićem. Trenutno je udata za Janka Popovića-Volarića, glumca iz Avinih-serija Ponos Ratkajevih i Obični ljudi.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Veliki Odmor (2000)
    2. Villa Maria (2004– )
    3. Ljubav u zaledju (2005– )
    4. Urota (2007– )
    5. Ta tvoja ruka mala (2009)
    6. Instruktor (2010– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:52.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1