+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.122
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.030
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    337

    Veljko Bulajic / Veljko Bulajić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Veljko Bulajic / Veljko Bulajić

    IMDb



    Veljko Bulajić (Vilusi, 22. mart 1928) je jugoslovenski reditelj, scenarista i glumac iz Crne Gore, koji je najveći deo svog radnog veka proveo u Zagrebu. Njegov brat Stevan Bulajić je pisac i scenarista.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Oslobodjene snage (1953)
    2. Osam godina poslije rata (1953)
    3. Kamen i more (1953)
    4. Brod lutalica (1953)
    5. Briga o ljudima (1953)
    6. Poslije deset godina (1954)
    7. Vlak bez voznog reda (1959)
    8. Rat (1960)
    9. Uzavreli grad (1961)
    10. Kozara (1962)
    11. Skoplje '63 (1964)
    12. Pogled u zjenicu sunca (1966)
    13. Bitka na Neretvi (1969)
    14. Crna Gora (1973– )
    15. Sarajevski atentat (1975)
    16. Covjek koga treba ubiti (1979)
    17. Titovi memoari (1980)
    18. Visoki napon (1981)
    19. Veliki transport (1983)
    20. Obecana zemlja (1986)
    21. Donator (1989)
    22. Libertas (2006)

    Izmenjeno od: Shane; 04.05.2018 u 18:04.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:39.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1