+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 435 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Steven Seagal / Stiven Sigal

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Steven Seagal / Stiven Sigal

    IMDb



    Stiven Segal (engl. Steven Seagal) je američki glumac, rođen 10. aprila 1952. godine u Lansingu, Mičigen (SAD).
    Iako ne poznaje karate i džudo, poznat je kao majstor aikidoa koji prikazuje u svojim filmovima. Pisac, producent, gitarista, i zamenik šerifa, takođe je poznat kao zaštitnik životne sredine i aktivista za prava životinja. Ima crni pojas sedmi dan u aikidou, instruktor je aikida u Japanu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Above the Law (1988)
    2. Hard to Kill (1990)
    3. Marked for Death (1990)
    4. Out for Justice (1991)
    5. Under Siege (1992)
    6. On Deadly Ground (1994)
    7. Under Siege 2: Dark Territory (1995)
    8. Executive Decision (1996)
    9. The Glimmer Man (1996)
    10. Fire Down Below (1997)
    11. The Patriot (1998)
    12. Exit Wounds (2001)
    13. Ticker (2001)
    14. Half Past Dead (2002)
    15. The Foreigner (2003)
    16. Out for a Kill (2003)
    17. Belly of the Beast (2003)
    18. Clementine (2004)
    19. Out of Reach (2004)
    20. Into the Sun (2005)
    21. Submerged (2005)
    22. Today You Die (2005)
    23. Black Dawn (2005)
    24. Mercenary for Justice (2006)
    25. Shadow Man (2006)
    26. Attack Force (2006)
    27. Flight of Fury (2007)
    28. Urban Justice (2007)
    29. Pistol Whipped (2008)
    30. The Onion Movie (2008)
    31. Kill Switch (2008)
    32. Against the Dark (2009)
    33. Driven to Kill (2009)
    34. The Keeper (2009)
    35. A Dangerous Man (2009)
    36. Machete (2010)
    37. Born to Raise Hell (2010)
    38. Sheep Impact (2011)
    39. True Justice (2010– )
    40. Maximum Conviction (2012)
    41. Force of Execution (2013)
    42. A Good Man (2014)
    43. Gutshot Straight (2014)
    44. Absolution (2015)
    45. Cartels (2016)
    46. Sniper: Special Ops (2016)
    47. Code of Honor (2016)
    48. The Asian Connection (2016)
    49. The Perfect Weapon (2016)
    50. End of a Gun (2016)
    51. Contract to Kill (2016)
    52. China Salesman (2017)
    53. General Commander (2017-)
    54. Above the Law 2
    55. Attrition (2018)
    Izmenjeno od: Shane; 25.10.2018 u 21:40.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora lisani:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1