+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.687
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.065
    Pohvaljen 47.266 puta u 9.560 postova
    Moć reputacije
    1291

    Robert Ugrina / Robert Ugrina

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Robert Ugrina / Robert Ugrina

    IMDb



    Robert Ugrina (Zagreb, 1974.) hrvatski je kazališni, televizijski i filmski glumac.

    Prvi "hit" pjevao je s 5 godina u Trešnjevačkim mališanima. Danas glumi u kazalištu i na televiziji. Zapažena mu je uloga u filmu Metastaze Branka Schmidta.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Cetverored (1999)
    2. Suncana strana subote (1999)
    3. Nebo sateliti (2000)
    4. Holding (2001)
    5. Bozicni Zutokljunac (2004)
    6. Zabranjena ljubav (2004–2011)
    7. Snivaj, zlato moje (2005)
    8. Sto je muskarac bez brkova? (2005)
    9. Otac (2005)
    10. Odmori se, zasluzio si: Christmas Special (2005)
    11. Balkan Inc. (2006– )
    12. Bumerang (2005–2006)
    13. Bibin svijet (2006– )
    14. Pjevajte nesto ljubavno (2007)
    15. Nasa mala klinika (2004–2007)
    16. Dobre namjere (2007–2008)
    17. Zauvijek susjedi (2007–2008)
    18. Bitange i princeze (2005– )
    19. Nije kraj (2008)
    20. Metastaze (2009)
    21. Zakon! (2008– )
    22. Zorgazam (2010)
    23. Najbolje godine (2009– )
    24. Fleke (2011)
    25. Josef (2011)
    26. Provodi i sprovodi (2011– )
    27. Ljudozder vegetarijanac (2012)
    28. Inspektor Martin i banda puzeva (2012)
    29. Kosnice (2012)
    30. Zagorski specijalitet (2012)
    31. Nedjeljom ujutro, subotom navecer (2012– )
    32. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    33. Stipe u gostima (2008– )
    34. Pocivali u miru (2013– )
    35. Kud puklo da puklo (2014–2016)
    36. Vinko & little red riding hood (2016)
    37. Ministarstvo ljubavi (2016)
    38. Ustav Republike Hrvatske (2016)
    39. Ko te sisa (2016)
    40. Zlatni dvori (2016– )
    41. Lavina (2017)
    42. Agape (2017)
    43. Mali (2018)
    44. Na granici (2018–2019)
    45. Posljednji Srbin u Hrvatskoj (2019)
    46. Crno-bijeli svijet (2015– )
    47. Vuk ovca kupus (2019)
    48. Ko te sisa (2017– )




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:21.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1