+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.687
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.065
    Pohvaljen 47.266 puta u 9.560 postova
    Moć reputacije
    1291

    Mladen Djukic / Mladen Đukić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Mladen Djukic / Mladen Đukić

    IMDb



    Mladen Đukić je rođen 1979. godine. Završio je montažu na Akademiji umjetnosti u Banjaluci, master studij produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, kao i karakternu animaciju na Animation Mentor u Emerivilu. Predaje animirani film na Akademiji umjetnosti u Banjaluci i vlasnik je produkcijske kuće Aeon.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Recke (2003)
    2. Neka se ovaj film zove po meni (2004)
    3. If You Need Me (2006)
    4. Zabranjena ljubav (2004–2011)
    5. Zamalo zivot (2013– )
    6. Last Perspective (2015)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:07.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1