+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.689
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.068
    Pohvaljen 47.463 puta u 9.572 postova
    Moć reputacije
    1291

    Nada Abrus / Nada Abrus

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Nada Abrus / Nada Abrus

    IMDb



    Nada Abrus (Split, 19. prosinca 1951.), hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica.

    Nada je svoju filmsku karijeru započela kao gimnazijalka u filmu "Nedjelja" 1969.-e godine, dok je kazališnu karijeru započela u HNK Split. 1979. godine počinje raditi kao stalna članica kazališta "Komedija". Sudjelovala je na Splitskim, Dubrovačkim i Pulskim ljetnim igrama.

    Televizijskoj publici poznata je kao Ane Metlica u kultnoj seriji "Naše malo misto", dok je mlađa publika pamti kao glas brojnih animiranih likova. Bila je i voditeljica popularne nedjeljne zabavne emisije "Napokon nedjelja".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Nedjelja (1969)
    2. Nase malo misto (1969– )
    3. Kuda idu divlje svinje (1971– )
    4. Kuca (1975)
    5. Slucaj maturanta Wagnera (1976)
    6. Izdaja (1976)
    7. Sudite me (1978)
    8. Djavolje sjeme (1979– )
    9. Novinar (1979)
    10. Covjek koga treba ubiti (1979)
    11. Punom parom (1978– )
    12. Obiteljski album (1981)
    13. Velo misto (1980– )
    14. Trojanski konj (1982)
    15. Medeni mjesec (1983)
    16. Cesalj (1983)
    17. Inspektor Vinko (1984– )
    18. Anticasanova (1985)
    19. Transylvania 6-5000 (1985)
    20. Slike iz zivota jednog salabahtera (1987)
    21. The Princess Academy (1987)
    22. Rezervisti (1987)
    23. Zagrljaj (1988– )
    24. Just Another Secret (1989)
    25. Karneval, Andjeo i Prah (1990)
    26. Fatal Sky (1990)
    27. Memories of Midnight (1991)
    28. Prica iz Hrvatske (1991)
    29. Zona sudbine (1992)
    30. Vrijeme za... (1993)
    31. Olovna pricest (1995)
    32. Andjele moj dragi (1996)
    33. Novogodisnja pljacka (1997)
    34. Cetverored (1999)
    35. Slucajna suputnica (2004)
    36. Ljubav u zaledju (2005– )
    37. Crveno i crno (2006)
    38. Cimmer fraj (2006–2007)
    39. Zabranjena ljubav (2004–2011)
    40. Nasa mala klinika (2004–2007)
    41. Nasa mala klinika (2004– )
    42. Ne daj se, Nina! (2007– )
    43. Zakon! (2008– )
    44. Zauvijek mlad (2009– )
    45. Dolina sunca (2009–2010)
    46. Goltzius and the Pelican Company (2012)
    47. Kud puklo da puklo (2014–2016)
    48. Samo ti pricaj (2015– )
    49. Ko te sisa (2017– )
    50. Besa (2018– )
    51. Lud, zbunjen, normalan (2007– )




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 12:51.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1