+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.689
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.068
    Pohvaljen 47.462 puta u 9.572 postova
    Moć reputacije
    1291

    Zoran Budak / Zoran Budak

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Zoran Budak / Zoran Budak

    IMDb



    Rođen u Zagrebu 1950. godine gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju, te studirao na Elektrotehničkom fakultetu, i Visokoj školi za vanjsku trgovinu. 1971. diplomira kao programer mainframe računalskih sustava. Od 1976. član Društva Književnih prevoditelja Hrvatske, od 1977. član Društva filmskih radnika Hrvatske, od 1981. član Zajednice umjetnika Hrvatske, od 2001. godine član Društva hrvatskih filmskih redatelja. 2001. jedan je od osnivača i prvi predsjednik Hrvatske udruge producenata. Od 2004. gost predavač na Akademiji dramskih umjetnost, smjer produkcija.
    Od 1975. preveo s engleskog i njemačkog 22 romana, više specijaliziranih knjiga i veći filmova. Od 1976. radi kao scenarist, asistent režisera, pomoćni režiser i režiser, te producent u koprodukcijskim i domaćim filmovima i serijama, te većem broju naručenih filmova i spotova. Živi u Zagrebu, udovac s dvoje djece, Bornom, snimateljem i Blankom, kostimografom.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Nasa kucica, nasa slobodica (1999– )
    2. Bumerang (2005–2006)
    3. Ljubav u zaledju (2005– )
    4. Zauvijek susjedi (2007–2008)
    5. Hebrang (2010– )
    6. Sibenik: 950 godina (2016)




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 12:28.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1