+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.687
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    6.067
    Pohvaljen 47.437 puta u 9.569 postova
    Moć reputacije
    1291

    Dusan Lazarevic / Dušan Lazarević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Dusan Lazarevic / Dušan Lazarević

    IMDb



    Dušan Lazarević je televizijski i filmski redatelj sa sjedištem u Londonu.

    Dušan je rođen u Beogradu, počeo je snimati kratke filmove još u srednjoj školi. U Veliku Britaniju je došao da pohađa Londonsku filmsku školu. Rat i uništenje Jugoslavije natjerali su ga da ostane i gradi karijeru u Velikoj Britaniji.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Hottest Day of the Year (1991)
    2. How to Kill (1991)
    3. Hollyoaks (1995– )
    4. Living with Lionel (2001–2003)
    5. Hollyoaks: Let Loose (2005– )
    6. Grange Hill (1978–2008)
    7. Zene sa Dedinja (2011–2015)
    8. Misfits (2009–2013)
    9. Vera (2011– )
    10. Silent Witness (1996– )
    11. Death in Paradise (2011– )
    12. Free Rein (2017– )
    13. Besa (2018– )
    14. The Outpost (2018– )




  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Shane:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1