+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    672
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    10
    Pohvaljen 483 puta u 307 postova
    Moć reputacije
    79

    Kenneth Utt / Kenet Ut

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Kenneth Utt / Kenet Ut

    IMDb



    Kenet Ut (Vinston-Salem, Severna Karolina, 13. juli 1921. - 19. januar 1994.). Diplomirao je na Elon koledžu (sada Elon univerzitet) u Elonu, Severna Karolina, 1942. godine. U mladosti je želeo postati operski pevač. Služio je u ratnoj avijaciji tokom Drugog svetskog rata. Nakon rata, vratio se kuci i postao scenski i radijski glumac.

    Kenet Ut je slavu stekao producirajući mnoge filmske hitove poput Ponoćnog kauboja (1969), Francuske veze (1971), Sedam uzoraka (1973) i Sav taj džez (1979). Bio je takođe producent i menadžer produkcije za četiri filma koje je režirao Džonatan Demi: Nešto divlje (1986), Udata za mafiju (1988), Kad jaganjci utihnu (1991) i Filadelfija (1993). Za film Kad jaganjci utihnu (1991) je uz još tri producenta dobio Oskara za najbolji film. U ovom filmu imao je i manju glumačku ulogu.

    Umro je 19. januara 1994. godine od raka kostiju u Njujorku.

    wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. Winged Victory (1944)
    2. Studio One (1948–1958)
    3. Something Wild (1986)
    4. Married to the Mob (1988)
    5. Miami Blues (1990)
    6. The Silence of the Lambs (1991)
    7. Dogfight (1991)
    8. Philadelphia (1993)
    9. The Ref (1994)
    10. The Truth About Charlie (2002)
    11. The Manchurian Candidate (2004)

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora lisani:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1