+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    684
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    11
    Pohvaljen 506 puta u 313 postova
    Moć reputacije
    80

    Terence Hill / Terens Hil

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Terence Hill / Terens Hil

    IMDb



    Terence Hill (Venecija, 29. marta 1939.) rođen kao Mario Girotti poznati je talijanski glumac po ulogama u "špageti westernima" i komedijama. Bud Spencer i Terence Hill zajedno su snimili 17 filmova, uglavnom komedija, koje su bile jako popularne u Evropi.

    wikipedia

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Filmografija:

    1. Il viale della speranza (1953)
    2. La voce del silenzio (1953)
    3. L'età dell'amore (1953)
    4. Villa Borghese (1953)
    5. Vacanze col gangster (1954)
    6. La vena d'oro (1955)
    7. Gli sbandati (1955)
    8. Divisione Folgore (1955)
    9. Guaglione (1956)
    10. Mamma sconosciuta (1956)
    11. I vagabondi delle stelle (1956)
    12. La grande strada azzurra (1957)
    13. Lazzarella (1957)
    14. Anna di Brooklyn (1958)
    15. La spada e la croce (1958)
    16. Il novelliere: Il ritratto di Dorian Gray (1958)
    17. Il padrone delle ferriere (1959)
    18. Juke box - Urli d'amore (1959)
    19. Annibale (1959)
    20. Spavaldi e innamorati (1959)
    21. Cerasella (1959)
    22. Cartagine in fiamme (1960)
    23. Un militare e mezzo (1960)
    24. Giuseppe venduto dai fratelli (1961)
    25. Le meraviglie di Aladino (1961)
    26. Pecado de amor (1961)
    27. Il dominatore dei 7 mari (1962)
    28. Il giorno più corto (1963)
    29. Il gattopardo (1963)
    30. Winnetou: The Red Gentleman (1964)
    31. Amongst Vultures (1964)
    32. Schüsse im 3/4 Takt (1965)
    33. The Oil Prince (1965)
    34. Duell vor Sonnenuntergang (1965)
    35. Ruf der Wälder (1965)
    36. Old Surehand (1965)
    37. Die Nibelungen, Teil 1 - Siegfried (1966)
    38. Die Nibelungen, Teil 2 - Kriemhilds Rache (1967)
    39. Io non protesto, io amo (1967)
    40. Dio perdona... Io no! (1967)
    41. La feldmarescialla (1967)
    42. Preparati la bara! (1968)
    43. Little Rita nel West (1968)
    44. I quattro dell'Ave Maria (1968)
    45. Barbagia (La società del malessere) (1969)
    46. La collina degli stivali (1969)
    47. La collera del vento (1970)
    48. Lo chiamavano Trinità... (1970)
    49. Il corsaro nero (1971)
    50. McCabe & Mrs. Miller (1971)
    51. Continuavano a chiamarlo Trinità (1971)
    52. Il vero e il falso (1972)
    53. E poi lo chiamarono il magnifico (1972)
    54. ...Più forte ragazzi! (1972)
    55. Il mio nome è Nessuno (1973)
    56. Watch Out, We're Mad (1974)
    57. Porgi l'altra guancia (1974)
    58. Un genio, due compari, un pollo (1975)
    59. Mr. Billion (1977)
    60. I due superpiedi quasi piatti (1977)
    61. March or Die (1977)
    62. Pari e dispari (1978)
    63. Org (1979)
    64. Io sto con gli ippopotami (1979)
    65. Poliziotto superpiù (1980)
    66. Chi trova un amico trova un tesoro (1981)
    67. Nati con la camicia (1983)
    68. Don Camillo (1984)
    69. Non c'è due senza quattro (1984)
    70. Miami Supercops (1985)
    71. Renegade (1987)
    72. Lucky Luke (1991)
    73. Lucky Luke (1992–1992)
    74. Botte di Natale (1994)
    75. Cyberflic (1997)
    76. L'uomo che sognava con le aquile (2006)
    77. L'uomo che cavalcava nel buio (2009)
    78. Medical Investigation (2004–2005)
    79. Doc West (2009)
    80. Doc West: La sfida (2009)
    81. Un passo dal cielo (2011- )
    82. My Name Is Thomas (2018)
    83. Don Matteo (2000- )

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora lisani:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:09.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1